Cu ce rămâi din viaţa trăită pe Pământ?

“Viaţa trăită pe Pământ a încetat să mai fie un mister, astăzi pentru mulți dintre noi a devenit o revelaţie. Ne naştem goi, pe aceasta o ştim cu toţii, totuși nu toţi acceptăm că vom pleca la fel.

Viaţa trăită pe Pământ ne oferă satisfacţii sau neplăceri, uneori surprize. Că trăim fericiţi sau mai puţin fericiţi, că ne supunem tiparelor, reuşind să bifăm lista până jos sau că evadăm, un lucru este cert, noi nu rămânem aici.

Dacă ai trăit prețuind clipele cu adevărat importante vei afla după moarte, așa ți s-a spus mereu. Dar în realitate tu nu trebuie să aștepți până atunci, fiecare zi este o oportunitate să te redescoperi și să îți cinstești menirea.

Nu cunoştinţele, nu studiile, nu cultura, nici tradiţia și politica, nu ele te vor călăuzi mai departe ci tu. În ce măsură ai fost tu însuţi în viaţa trăită pe Pământ sau în ce situaţii? Tu ai trăit mai mult cu mintea ori cu sufletul?

Cu ce rămâi la final?

Toată suferinţa rămâne aici, nu iei niciun gram cu tine, la fel se întâmplă şi în viaţă. Experienţa mi-a demonstrat că toate supărările, conflictele ori nemulţumirile, se uită, doar bucuriile rămân. Personal, din copilărie nu îmi amintesc singurătatea, sărăcia, drama, doar emoţiile şi bucuriile, la fel ca cele din fiecare călătorie.

Linişteşte-te, viaţa trăită pe Pământ nu este atât de cenuşie precum ți se pare că este în unele zile. Sunt convins că omul care a plecat de lângă tine a fost minunat, că, a avut un impact pozitiv asupra celor pe care i-a lăsat astăzi să experimenteze și altceva. Iar, toate etapele vieţii trebuie trăite cu inima. În viaţa trăită pe Pământ un simplu ce mai faci, rostit la momentul potrivit, către oricine, îţi poate construi întreaga viaţă.

Viaţa, nu se termină niciodată. Imaginează-ţi tristeţea pe care ai simţit-o când ţi-ai luat rămas bun de învăţătoarea cea dragă, atunci când ai absolvit. Viaţa nu s-a terminat odată cu tristeţea ce te-a copleşit, ba abia avea să înceapă.”

va recomand cartea online https://vorbindcudumnezeu.com/citeste-online/