Ieri ai plâns, astăzi regreți…Dumnezeu vindecă !

Stau uneori și mă gândesc, cum ar fi dacă aș primi eu ceea ce le-am oferit celorlalți?

Am făcut uneori rău, am aruncat cu fel și fel de replici dureroase doar pentru că inima mea era plină de ură. Sufletul meu începuse să se afunde în răutate și durere cât mai adânc, nu mai știam ce înseamnă liniștea, căzusem într-o groapă adâncă ce mă depărta de puterea divină, de Dumnezeu, nu-L puteam găsi, fiindcă ochii mei vărsau lacrimi de foc și de răzbunare.

Am avut un suflet gălăgios și o minte bolnavă, am fost atât de încăpățânată încât a trebuit să mi se ia totul ca să înțeleg că îl am pe Dumnezeu!

A trebuit să rămân cu nimic, cu un suflet gol, fără lacrimi, fără putere de a țipa de durere, fără apropiați, fără idei de a scrie despre ura mea, la un pas de a rămâne fără suflet…

Doar ca să pricep că El a fost și va fi întotdeauna lângă mine să-mi ofere lacrimi pentru a plânge de fericire, putere de a face lucruri bune, glas pentru a țipa de bucurie, idei pentru a scrie despre Numele Lui, minte pentru a-mi da seama cât de mult El mă ajută, doar că eu nu-L vedeam.

Uneori suntem atât de răniți încât ne pierdem răbdarea și credința, nu mai credem în existența iubirii și ne pierdem încrederea în oameni , apoi în Dumnezeu și în noi înșine. Pe calea aceasta pierdem totul , iar într-un final ne dăm seama că tot nu suntem singuri , inima noastră încă bate,deși noi nu mai avem nimic!

Plângem, regretăm, reparăm, vindecăm !

Cu ajutorul Lui.

Nimic nu este posibil fără el! Totul este posibil cu Dumnezeu !

Toți suntem Creați de El, toți avem bunătatea în noi, trebuie doar să o arătăm, să fim buni, să iertăm, să nu lăsăm ura să ne acapareze, cu toții avem speranța în suflet! Hai să nu sperăm degeaba, să facem visele realitate ! Să ne găsim liniștea…să uităm răul pe care oamenii l-au făcut și să le mai dăm o șansă, pentru că toți suntem la fel și toți merităm !

Eu ieri eram plină de ură și însetată de răzbunare, azi sunt plină de speranță și de regrete!

Ieri uram și iubeam în același timp aducând mult zgomot din cauza acestor două sentimente ce erau ca norii negrii de ploaie ce se ciocnesc și aduc tunete și fulgere, astăzi doar iubesc și aștept în liniște.

Ieri voiam să mă răzbun pe toți, astăzi vreau să vă ajut pe toți să nu greșiți ca și mine.

Ieri mă răzbunam,  astăzi regret, astăzi îmi cer iertare.

Ieri mă uram chiar pe mine,  acum îmi urăsc doar trecutul.

Ieri mergeam spre nicăieri, obosită, tulburată, căutând nimic, revoltându-mi durerea, astăzi îmi liniștesc sufletul, îmi odihnesc inima, iubesc .

Astăzi îi mulțumesc Domnului că nu m-a lăsat pierdută și căzută în acea groapă plină de păcat.

sursa – https://nattallia13.wordpress.com/2015/10/12/ieri-ai-plansastazi-regreti-dumnezeu-vindeca/