10 moduri de a sporii energia pozitivă a casei tale

Păstrarea unei case curate este vitală nu numai pentru sănătatea ta fizică, ci și pentru cea emoțională și mentală.

Nu v-ați imagina beneficiile care pot proveni din păstrarea unui spațiu curat – Enlighten Me enumeră mai multe, inclusiv ameliorarea stresului și evitarea infestării cu dăunători.

Dar, în timp ce curățarea este aproape dată pentru a reduce stresul și a crea un mediu pozitiv, cum puteți crește vibrația energetică a casei dvs., scăpându-vă de vibrațiile negative în acest proces

1. Arde salvie
Salvia este o plantă nativă din regiunea mediteraneană care are beneficii în scopuri culinare, așa cum am menționat în trecut. Dar știai că poți arde și bețe din salvie pentru a invita pozitivitatea în casa ta?

Începeți să-l ardeți și fluturați-l în timp ce vă plimbați prin casă. Lasă mirosul să te relaxeze și să gândești gânduri pozitive.

2. Scăpați de unele lucruri
Este o idee bună să faceți o plimbare prin casă din când în când, uitându-vă la lucruri și aflându-vă dacă într-adevăr aveți nevoie de ele.
Șansele sunt dacă sunteți ca mine, petreceți mult timp pe eBay cumpărând lucruri care se termină așezate în sertare și pe birou.

Este foarte terapeutic să donați astfel de obiecte, deoarece veți obține o combinație a satisfacției care vine din a-i ajuta pe ceilalți, de a vă oferi și de a vă deranja spațiul.

3. Cumpărați o lampă de sare din Himalaya
Am vorbit despre lămpile de sare din Himalaya în trecut, dar o voi spune din nou – luați una.
Sarea din Himalaya este una dintre cele mai pure sări pe care le puteți cumpăra. Nu numai că este incredibil de sănătos să mănânci – sub formă de lampă, curăță și îndepărtează mirosurile din aerul din casa ta.
Lămpile degajă, de asemenea, particule de ioni negativi, care scapă spațiul de ioni pozitivi (aceia sunt cei pe care nu îi doriți). În plus, arată superb.

4. Cântă Cântece fericite
Pune-ți cântecul preferat și înconjoară-te de parcă nimeni nu ascultă. Nu numai că te va stresa; va introduce și vibrații pozitive în spațiul dvs.

5. Meditează
Meditarea face minuni pentru creierul uman, așa cum am discutat în trecut. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a invita energie pozitivă în casa ta.

6. Folosiți uleiuri esențiale
Uleiurile esențiale sunt unul dintre secretele cele mai bine păstrate în jur. Există multe „arome” diferite din care să alegeți, de la anason la albastru maghiar existând pe piață.

Aromele de lămâie și grapefruit vor fi înălțătoare pentru casa ta, în timp ce lavanda va face minuni pentru ameliorarea energiei nervoase din jurul casei tale.

7. Cultivați plante

Există multe plante pe care le puteți crește în casa dvs. pentru a promova sănătatea. Cunoașterea comună afirmă că ajută la curățarea aerului din jurul casei dvs., ceea ce este extraordinar de eficient din punct de vedere energetic, așa cum au arătat cercetări ample ale NASA.

Agenția spațială raportează că Crinul păcii, pothosul auriu și iedera engleză sunt unele dintre cele mai bune plante pentru eliminarea poluanților din aerul casei tale.

8. Arde Tămâie
Tămâia a fost folosită mistic încă din vechii egipteni. Substanța cu miros puternic vă poate calma mintea și există o mulțime de arome din care să alegeți.

Cumpărați numai naturală, deoarece acest lucru va maximiza energia pozitivă din spațiul dvs. Vom demonstra cum să-ți faci propria tămâie în curând!

9. Păstrați flori proaspete
Există un motiv pentru care au fost oferite cadouri romantice de secole.

Florile funcționează bine de două ori; pot adăuga culoare oricărei camere, precum și un parfum natural deosebit. Ele creează un mediu foarte primitor, pozitiv.

10. Deschideți geamurile
Lumina soarelui este un lucru frumos. Nu-l blocați cu aceste perdele groase sau jaluzele – deschideți fereastra și lăsați aerul proaspăt și soarele să vă umple spațiul, aducând rezultate pozitive, energie naturală cu ea.