10 moduri în care bărbații își arată dragostea – Prin acțiuni, nu prin cuvinte.

Se știe că bărbații tind să-și exprime iubirea și afecțiunea în moduri diferite față de femei. Femeile sunt, de obicei, mai expresive verbal decât omologii lor bărbați și sunt adesea lăsate oarecum în pericol și se întreabă cum se simt cu adevărat partenerii lor masculini din cauza lipsei de exprimare a iubirii lor.

Bărbații tind să fie mai confortabili și mai ușor să-și arate dragostea prin acțiuni și gesturi, mai degrabă decât pur și simplu prin cuvinte. Dacă iubitul tău, logodnica sau soțul nu îți spun sentimentele sale, iată 12 moduri în care ar putea să-ți arate dragostea.

  1. Fiind fizic aproape de tine

Indiferent dacă ține brațul în jurul tău, te ține de mână, te mângâie sau chiar îți pune capul în poală sau invers, un bărbat care te iubește va încerca să rămână conectat fizic cu tine și în imediata apropiere.

  1. El îți dă cadouri gândite

Cumpărarea de cadouri bune necesită multă gândire și efort. Dacă bărbatul tău face tot posibilul să facă sau să cumpere cadouri care înseamnă cu adevărat ceva special pentru tine, este clar că are sentimente de dragoste extrem de puternice și vrea să-ți arate cât de mult vrei însemni pentru el.

  1. El ascultă ce ai de spus

Și vreau să spun că ascultă cu adevărat. Genul care presupune să rămâi tăcut și să te gândești atent la ceea ce spui. Un bărbat care te iubește va avea tendința de a oferi comentarii și sfaturi gânditoare, perspicace, cu privire la ceea ce i-ai spus. Un semn sigur că te ascultă este atunci când își amintește lucruri mărunte despre tine pe care le-ai menționat în trecut – probabil filmul tău preferat sau locul tău preferat.

  1. El îți cere sfatul

În urma ultimului punct, un bărbat care te iubește va aprecia sfaturile și feedback-ul tău. El vă va căuta sfaturi de viață și gânduri despre diferite lucruri. Dacă te iubește, atunci te va respecta, opiniile și ideile tale.

  1. El alege să petreacă timp cu tine

Și nu-l deranjează exact ce faceți voi, atâta timp cât sunt împreună. El vă va plimba câinele cu dvs., vă va ține companie la cumpărături, vă va vorbi în timp ce vă spălați părul. Nu contează ce este pentru el, tot ceea ce contează este ca el să o facă cu tine.

  1. Este dispus să facă compromisuri

Orice relație sănătoasă necesită compromisuri. Când un bărbat te iubește, va fi dispus să facă compromisuri pentru a se asigura că amândoi obții o relație corectă din relație. Amintiți-vă că data viitoare este de acord să meargă să-și viziteze părinții mai degrabă decât să urmărească jocul sau să stea cu prietenii lui.

  1. Iubește să te arate

Când începe să vă aducă prietenii și familia, arată că este serios în legătură cu dvs., că este mândru de voi și de relația pe care o împărtășiți împreună. Vrea să te facă o parte importantă a vieții sale și vrea ca toți cei pe care îi iubește să vadă cât de fericiți îl faci.

  1. El rămâne în legătură cu tine

Cineva care te iubește nu va trebui să se explice în permanență de ce nu ține legătura – dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine, va rămâne în contact în mod natural. Nu vor dori să fie în contact! Dacă sună doar pentru a vedea cum ești și ce faci, este un indicator sigur că ai în minte.

  1. Face lucruri mărunte pentru a ajuta

Ajutându-vă cu sarcinile și treburile cotidiene este ceva ce un bărbat va face doar atunci când îi pasă foarte mult de tine. Dacă face în mod constant lucruri mici pentru a te ajuta și a-ți face viața mai ușoară, atunci te iubește. Dacă nu ar fi serios, nu ar fi dispus să rămână fără câștig imediat pentru el.

10. Face un efort să învețe despre lucrurile pe care le iubești

Oricine care te iubește cu adevărat va dori să învețe despre ceea ce iubești, pentru a împărtăși experiența cu tine și a te apropia. Fie că este vorba de tutoriale de machiaj sau de lacrosse, un bărbat care te iubește va încerca să afle mai multe despre interesele tale.