10 semne că ești epuizat/ă emoțional și mental

Corpul uman este un lucru interesant. Este atât de inerent de complex și există atât de multe piese în mișcare care necesită atenția noastră. Și există chiar o mulțime de lucruri despre corpul tău pe care s-ar putea să nu le fi ajuns încă neapărat să le înțelegi. Știți că corpul vostru este capabil de o forță atât de mare cu modul în care sunteți capabili să depășiți orice provocări cu care vi se prezintă.

Și totuși, știi, de asemenea, că corpul tău este vulnerabil și că trebuie să faci mereu tot ce poți pentru a avea grijă de el. La urma urmei, nu ești invincibil. Când treci prin întinderi foarte lungi de epuizare emoțională și stres mental, ești predispus să cazi pe o gaură emoțională foarte profundă. Poate simți că ai depresie chiar și atunci când nu este neapărat cazul. Încercați tot posibilul să vă ridicați și să perseverați.

Dacă ignorați toate semnele că suferiți de epuizare emoțională, atunci riscați să vă ardeți și să vă pierdeți complet. Nu doriți să fie așa. Nu vrei să se întâmple asta. Dacă nu țineți cont de semne, riscați să dezvoltați probleme mai grave de sănătate mintală, care vor fi mai greu de recuperat.

Dacă observați că o mulțime de semne enumerate aici se aplică de fapt pentru dvs., ar putea fi cel mai bine să luați un aer pentru o vreme. Uită-te la viața ta acum și încearcă să iei totul în perspectivă.

1.Simți că vrei să continui să stai întins toată ziua.
2. Există o senzație de durere în diferite părți ale corpului.
3. Nu știi cum să-ți exprimi sentimentele în cuvinte.
4. Te simți dezorientat foarte mult.
5. Ai sentimente și emoții cu adevărat intense.
6. Aveți atacuri ușoare de panică.
7. Te simți cu adevărat singur atunci când ești înconjurat de grupuri mari de oameni.
8. De multe ori te simți amar de toate, deși ai un suflet compătimitor.
9. Corpul tău se simte slab și imobil.
10. Te simți speriat și nesigur cu privire la viitor.

Dacă simțiți cu adevărat o mulțime de lucruri enumerate aici, atunci trebuie să găsiți timpul pentru a vă acorda prioritate și doar să vă îngrijiți sufletul. Mergeți mai departe și doar odihniți-vă puțin. Alocați-vă mai mult timp pentru a face lucrurile pe care vă place să le faceți.