10 semne clare prin care un spirit încearcă să comunice cu tine

Spiritele sunt peste tot în jurul nostru. Există momente în care le putem observa, în timp ce există și momente în care nu le putem observa. Când un spirit a încercat să ne contacteze, probabil că experimentam lucruri destul de ciudate. De fapt, există mai multe moduri în care spiritele pot și vor încerca să ne atragă atenția. Unele dintre ele le putem face cu ușurință, dar alte modalități pot fi proeminente dacă știm ce căutăm. Mesajele din lumea noastră spirituală pot fi cu adevărat fascinante, în general. Acestea sunt cele douăsprezece semne clare care indică faptul că spiritele ne contactează:

1.Simțim un aer curgând chiar în jurul nostru, care, practic, vine de nicăieri. Simțim vrăji reci și frisoane venind de nicăieri. În acest fel, spiritele noastre câștigă atenția noastră. Deși uneori va fi înfricoșător, nu înseamnă că spiritul din fața noastră este negativ.

2. Avem viziuni, ca niște vise de zi vii care apar de nicăieri.
A avea vise de zi vii poate însemna că nu sunt deloc vise de zi. De fapt, pot fi mesaje sau ceva similar cu spiritele din jurul nostru. Acest lucru poate apărea ca un déjà vu și chiar ca un avertisment grav. De asemenea, va varia, ceea ce depinde de lucrul care se află în fața noastră.

3. Mesajele ne apar în gând
Există momente în care spiritele ne vor trimite câteva mesaje sub formă de gânduri. De fapt, ne vor pune niște lucruri în cap, la care adesea nu ne gândim. Aceste gânduri își pot avea și vocile. Aceasta este cu siguranță o experiență unică.

4. Lucrurile pe care nu le-am atins sunt mutate de la locul lor
Când nu am mutat ceva sau n-a făcut-o altă persoană, dar acel ceva lipsește, există șanse ca spiritele să-l ascundă sau chiar să-l fi mutat. Mutarea anumitor lucruri în locații diferite se poate face pentru a ne face să ne gândim la o persoană care a murit și pentru a ne reaminti că persoana este cu noi. Acestea sunt lucruri destul de comune.

5. Avem pielea de găină fără niciun motiv special.
Acest lucru va merge împreună cu vrăji reci și frisoane în diferite zone. Dacă avem pielea de găină dintr-o dată, trebuie să existe un motiv pentru acest lucru. Acesta ar putea fi de fapt cineva care ne mângâie ușor brațul sau ceva similar.

6. Visele noastre sunt foarte reale
În timp ce dormim, vălul lumii spirituale și cel al lumii în care trăim este mai subțire decât ne-am putea imagina. Acest lucru permite spiritelor să apară în visele noastre și, de asemenea, să ne vorbească. S-ar putea chiar să se prezinte în fața noastră sau să ne trimită mesaje.

7. Auzim cântece specifice.
Când o anumită melodie apare dintr-o dată sau se repetă în timpul zilei, cineva ar putea încerca să se pună pe noi înșine. Observăm umbre chiar din colțurile ochilor noștri. Când spiritele vor să se facă cunoscute sau vor să-și pună prezența în mintea noastră, se vor mișca în fața noastră. Vom observa umbrele lor chiar din colțurile ochilor noștri sau chiar globurile pe fotografii.

8. Mirosim un miros specific.
Așa cum am spus deja, atunci când spiritele vor să ne facă să ne amintim ceva, vor face asta în orice mod posibil. De exemplu, când bunica noastră care a murit vrea să ne gândim la ea, ne va face să simțim mirosul plăcintei cu mere pe care ea o făcea pentru noi când eram mai tineri. În acest fel, ea ne va anunța că este mereu acolo cu și pentru noi. Auzim ceva sau cineva care ne cheamă numele.

9. Observăm ceva sau pe cineva care ne cheamă.
Alții din jurul nostru nu o pot auzi, dar pentru noi este foarte proeminent. Acest lucru se va întâmpla mai des decât ne dăm seama. Acesta va fi semnul că o persoană ar dori să ne vorbească.

10. Vedem un animal tot timpul.
Observăm un animal identic sau chiar același tip de animal. De fapt, acesta ar putea fi cu siguranță un mesaj specific pentru noi, încercând să ne prezentăm noi înșine. Când o observăm mai frecvent, va deveni mai evidentă. Simțim o prezență în jurul nostru.

Simțim că o persoană este în permanență alături de noi. Îi putem simți prezența și el sau ea se va face cunoscut. Aceste sentimente nu sunt similare cu alte sentimente și nu pot fi confundate.