11 ianuarie, Ziua internațională a cuvântului „Mulțumesc”. Dacă singurul cuvânt pe care îl spui este MULȚUMESC, să știi că este suficient

Fiecare dintre noi avem o familie, prieteni, oameni pe care îi iubim și ne iubesc și ei la rândul lor. Să învățăm să apreciem ceea ce avem, viața este un miracol.

Cu alte cuvinte, uităm să mulțumim pentru ce avem. Fiecare pas pe care l-am făcut de-a lungul vieții ne-a adus în punctul în care ne aflăm astăzi. Să reflectăm puțin asupra lucrurilor pentru care uităm să spunem zilnic un ‟MULȚUMESC‟ din suflet.

Mulțumesc pentru momentele care m-au făcut o persoană puternică. Doar trecând prin anumite experiențe poți să înveți cel mai bine. Doar așa te vei căli și vei putea trece peste orice obstacol care va apărea în continuare în viața ta.

Mulțumesc pentru provocările de zi cu zi. Totul se întâmplă cu un motiv.

Mulțumesc pentru curajul de a merge mai departe. Curajul nu înseamnă să ai putere să continui drumul tău, ci să mergi mai departe atunci când nu ai deloc puterea necesară.

Mulțumesc pentru puterea de a zâmbi pe care o am. Oricine poate fi fericit…uneori. Dar o persoană cu o inimă adevărată va găsi puterea de a zâmbi în ciuda rănilor și a oricărei dureri.

Mulțumesc pentru că o pot lua de la început din nou și din nou. Ai grijă de prezentul în care trăiești. Despărțirile dor, bineînțeles. Amintirile nu pot înlocui prezența cuiva, și nu poți trăi în trecut.

Mulțumesc pentru toate alegerile pe care le am. Viața ta este rezultatul alegerilor tale de-a lungul timpului.

Mulțumesc pentru sentimentele pe care le am. Cele mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse, pot fi simțite în inima noastră.

Mulțumesc pentru toate persoanele pe care le-am cunoscut. Fiecare persoană pe care o cunoaștem ne poate învăța câte ceva. Unii sunt o binecuvântare, alții o lecție.

Mulțumesc tuturor pentru că sunt așa cum sunt. Dacă îi judecăm pe ceilalți mereu, nu mai avem timp să-I iubim.

Mulțumesc celor care mi-au fost mereu alături. Mai bine să ai prieteni puțini și buni, care fie mereu alături de tine, indiferent de situație.

Mulțumesc pentru faptul că am o locuință. Nu te-ai culcat flămând/ă azi-noapte. Te-ai trezit astăzi cu un acoperiș deasupra ta.

Mulțumesc pentru sănătatea mea. Nu subestima darul sănătății tale. Corpul tău este singurul loc în care trăiești cu adevărat.

Nu în ultimul rând, Mulțumesc pentru că în acest moment pot citi aceste rânduri. O treime din populație are acces la Internet, îți vine să crezi? Și încă ceva, în lume sunt 774 de milioane de oameni care nu au acces la educație și nu știu să citească. Deci, ești un norocos sau o norocoasă.