11 zicale irlandeze care îți vor inspira și lumina ziua

Sunt concise, la obiect și, după părerea mea, conțin magie în simplitatea lor. Am adunat 15 ziceri irlandeze care îmi sunt cele mai aproape de inimă; acestea m-au ajutat în anumite momente dificile și mi-au amintit că pot trece prin orice. Sper că îți place!

15 ziceri irlandeze pentru a vă inspira și înveseli ziua

1. „Cu cât este mai mare destinul tău, cu atât este mai mare prețul platit”
Uneori credem că, deoarece drumul este unul dur, rezultatul final nu va merita. Ne gândim la posibilitatea de a renunța și a ceda la calea mai ușoară. Dar așa cum ne amintește acest proverb, nimic ușor nu s-a realizat vreodată prin ușurință.

2. „Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample”
Acesta vorbește foarte mult. Gândurile și dorințele noastre sunt mai puternice decât își dau seama majoritatea oamenilor. Dorințele și dorințele noastre se pot manifesta, mai ales dacă aducem multă energie în ele. Gândește-te la ceea ce spui înainte să o spui, pentru că este posibil să obții doar ceea ce îți dorești.

3. „Un răspuns calm îndepărtează furia”
În căldura unei ceartă sau când se rostesc cuvinte dure, o voce blândă poate calma furtuna. Mai degrabă decât să lupți cu focul cu foc, folosește apele liniștitoare ale seninătății tale interioare pentru a vorbi încet. Rezultatul este întotdeauna mai bun.

4. „Picioarele tale te vor duce acolo unde-ți este inima”
Tot ceea ce vă puneți energia, dorințele pe care le faceți și adevăratele pasiuni pe care le dețineți – viața voastră vă va pune la dispoziție de-a lungul drumului vostru. Lucrurile pe care le dorim cu adevărat și care ne determină vor fi găsite în viața noastră și vom fi una cu ele.

5. „Un ochi al prietenilor este o oglindă bună”
Prietenii noștri sunt linia vieții noastre în multe feluri. Mai ales când vine vorba de a vedea o altă perspectivă atunci când avem nevoie de ea.

6. „Ceea ce umple ochiul, umple inima”
Lucrurile pe care ne concentrăm și le lăsăm în viața noastră vor fi, fără îndoială, mai prezente în viața noastră. Dacă ne concentrăm asupra frumuseții din jurul nostru și cât de minunată este natura, atunci începem să vedem tot mai multe lucruri în viața noastră ca fiind frumoase. Devin parte a ceea ce iubim din ce în ce mai mult.

7. „Adevărata măreție cunoaște blândețea”
A fi grozav înseamnă multe lucruri diferite pentru oameni diferiți. Cred că măreția înseamnă „a fi pur și iubitor în tot ceea ce faci”. Există mari lideri, mari vorbitori, mari activiști și cei cu adevărat mari știu că a fi un suflet bun – un suflet blând – te va ajuta mai mult decât forța brută și cuvintele dure.

8. „Caracterul este mai bun decât bogăția”
Banii îți pot cumpăra multe lucruri, dar nu îți pot cumpăra răbdare, o inimă bună sau cunoașterea dreptului de la rău. Numai personajul poate face aceste lucruri. Iar caracterul va fi întotdeauna mai valoros decât banii.

9. „Nu există bucurie fără suferință”
Nu putem ști niciodată cât de bun este ceva fără să experimentăm mai întâi ceva rău. Trebuie să simțim durere pentru a înțelege cât de minunată este plăcerea. Trebuie să trecem prin momente neplăcute pentru a primi beneficiile bucuriei. Este o lege universală.

10. „Fără cunoașterea trecutului vom pierde viitorul”
Cu toții facem greșeli. Este un fapt. Ceea ce nu este un fapt real este că fiecare învață din greșelile sale. Cu toate acestea, trebuie. Pentru a facilita un viitor prosper, trebuie să ne păstrăm greșelile în spatele minții pentru a ne reaminti că am fost deja pe aceste căi și este timpul să încercăm una diferită.

11. „Dacă nu semeni în primăvară nu vei culege toamna”
Cum se poate aștepta cineva să obțină ceva ce își dorește atunci când nu lucrează pentru asta? Trebuie să depunem eforturi și să plantăm semințele dorințelor noastre. Dacă doriți să fiți mai sănătos, trebuie să decideți să mâncați alimente sănătoase și să vă schimbați tiparele. Dacă doriți să aflați mai multe despre istoria antică, trebuie să citiți cărți și să vă învățați în continuare lucruri noi. Obiectivele noastre sunt pe noi să le atingem.