14 lucruri de făcut la 30 de ani care îți vor face viața mai bună la 50-60 de ani

Gândirea la viitor poate fi înfricoșătoare și palpitantă în același timp. Se pregătește pentru pensionare, atrage financiar copiii la facultate și economisește pentru potențiale probleme de sănătate. Cineva a pus o întrebare interesantă: „Care este cel mai bun lucru pe care îl poți face la 30 de ani pentru a-ți beneficia viața la 50 de ani și peste?” Au primit o mulțime de răspunsuri bune.

Iată o listă cu 20 de lucruri pe care le poți face la 30 de ani pentru a îmbunătăți viața la 50 de ani și peste.

1. Nu mai fuma
Fumatul de țigări convenționale cu 800 de aditivi și peste 4000 de substanțe chimice este teribil pentru organism. Potrivit Share Care, „Decesele cauzate de fumat sunt una dintre cele mai prevenibile cauze de deces prematur. Totuși, în fiecare an peste 443.000 de oameni mor din cauza acestui obicei mortal. ” De asemenea, este scump.

2. Nu mai mânca junk food
„Puteți câștiga o mulțime de bani în [20], 30, 40, 50, … 90 pentru a cumpăra întreaga lume când aveți 50 de ani sau peste. Dar nu vă puteți cumpăra sănătatea. Renunță la fast-food la 30 de ani.

3. Mențineți sau reparați relațiile de familie
Familia noastră este acolo pentru a ne susține și a ne încuraja. De multe ori, oamenii își vor dori să fi încercat mai mult să repare relațiile de familie când erau mai mici. Regretă tot timpul pierdut. De asemenea, acceptarea și relația cu familia îl fac pe cineva o persoană mai bună.

4. Purtați protecție solară
Efectele pe termen lung ale daunelor provocate de soare sunt greu de văzut la 30 de ani. Cu toate acestea, sunt șocante la 50 de ani. Mergeți mai departe, bucurați-vă să stați la soare dar nu fără protecție solară.

5. Exercițiu regulat
A fi activ la 30 de ani te va ajuta să rămâi sănătos atunci când vor avea 50 de ani. „Nu te îngrășa. Exercițiu. Păstrați-vă greutatea la un nivel normal, care este bun pentru corpul dumneavoastră. Greutatea face tot felul de lucruri rele pentru corpul tău. Am fost grasă; Am fost subțire, subțire este mai sănătos. “

6. Economisiți bani
Economiseste bani. Știu că aceasta este o sugestie plictisitoare, banală și insesizabilă, dar este adevărat. La 30 de ani, o persoană obișnuită are o mulțime de venituri disponibile, dintre care unele pot fi ușor alocate pentru a fi utilizate mai târziu în viață. Asigurați-vă că vă transformați o parte din bani în argint și aur reale pe care le păstrați în posesia dvs., astfel încât să păstrați valoarea a ceea ce ați câștigat.

7. Învață să fii mulțumit și fericit
A fi mulțumit și a te concentra asupra fericirii este un lucru bun pentru oricine să practice. „Fericirea este ceea ce contează mult mai mult decât succesul lumesc. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce aveți, atunci este posibil să fiți puțin mai puțin probabil să ajungeți la un milionar, dar veți avea o viață mai fericită.

8. Dormi!
Începerea unui ciclu de somn adecvat este esențială pentru un somn îmbunătățit pe toată durata vieții. O cameră întunecată sau nuanțe de somn vor bloca lumina. Fără ecrane luminoase înainte de culcare. Du-te la culcare în același timp și trezește-te în același timp.

9. Ai grijă de dinții tăi
Problemele dentare se agravează doar pe măsură ce îmbătrânești și sunt scumpe. Folosiți câteva metode naturale de îngrijire a dinților. „Îndreptați-vă micile cavități pe măsură ce urcă. Spre deosebire de multe probleme de sănătate ale corpului, problemele dentare se înrăutățesc – și lucruri precum coroanele și implanturile sunt incomode, consumatoare de timp și costisitoare.

10. Amintiri nu lucruri
Experiențele sunt mai memorabile decât lucrurile. De asemenea, îl fac pe unul mai fericit. Ieșiți și experimentați vastele întinderi ale lumii noastre. Aruncați o privire la acest articol pentru a afla mai multe.

11. Citește
Mulți oameni nu citesc niciodată o singură carte odată ce părăsesc școala. Nu fi unul dintre acei oameni. Nimeni nu își dorește vreodată să se uite la mai multe televizoare sau să joace mai multe jocuri video. Cu toate acestea, obținerea de cunoștințe suplimentare nu este un regret obișnuit.

12. Călătoreste
Călătorind când esti tânăr este o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi și de a crea amintiri grozave. Este vorba despre a experimenta adevărate riscuri și aventuri, deci nu trebuie să trăiești cu frică pentru tot restul vieții tale. Mai mult decât atât, … inspirându-i și pe alții să iasă din această frică.

13. Jurnal
Scrierea amintirilor le face mai ușor de revăzut și de amintit. Înregistrările dvs. scrise vă vor distra și vor îndrăgi în viitorul vostru. Computerul dvs. ar trebui să facă această arhivare mai ușor de implementat și păstratt. Puneți fișiere pe stick-urile de memorie cu fotografii. Copiii tăi  ti-ar putea multumi cândva pentru asta.

14. Îngrijirea prietenilor
Acum este momentul să construim prietenii, astfel încât să nu fim singuri când sunt mai în vârstă. „Alegeți oameni care să vă facă să simțiți că sunteți deja cel mai bun sinelui vostru, care vă provoacă prin exemplul lor și de care vă bucurați cu adevărat. Râdeți cu ei. Contribuie la supraviețuirea lor și la plăcerea vieții. Luați timp în fiecare săptămână pentru a fi în contact.