14 obiceiuri la care trebuie să le renunți chiar acum dacă vrei să duci o viață fericită

Toți vrem să realizăm multe lucruri. Dar câți dintre noi suntem dispuși să facem ceea ce este necesar. Iată câteva lucruri pe care TREBUIE să le sacrificăm dacă caută fericirea și abundența:

1. Așezați-vă pentru a vă relaxa este mult diferit decât să vă petreceți cei mai prețioși ani în fața televizorului. Asigurați-vă că nu pierdeți părți importante din viața voastră devenind un cartof de canapea.

2. A gândi prea mult la trecut nu i-a făcut niciodată bine nimănui. Tot ce face este să-ți facă prezentul mizerabil și viitorul tău nesigur. Trebuie să vă învățați lecțiile din trecut și apoi să-l lăsați să meargă și să mergeți mai departe cu viața voastră.

3. Nu vă victimizați niciodată pe sine. Dacă aveți obiceiul de a juca întotdeauna victima, s-ar putea să nu ajungeți la niciun alt recurs. Începeți să vă asumați propria viață și nu lăsați lucrurile să vi se întâmple. Ia-ți stăpânire pe sine.

4. Aducerea resentimentelor față de ceilalți le dă mai multă putere asupra ta. Nu mai adăposti sentimente de resentimente față de ceilalți, doar te arată în jos. Iartă-i și treci mai departe cu propria ta viață. Acest lucru s-ar putea să sune ca să renunți, dar în realitate te împuternicește doar.

5. Nu mai amâna. Dacă întotdeauna amânați lucrurile, nu veți mai putea ajunge niciodată din urmă. Și cum ar trebui să mergi înainte în viață atunci când nici măcar nu poți ajunge din urmă să faci minimul. Nu mai pune scuze și începe să faci ceea ce este necesar.

6. Nu mai vorbi despre ceilalți. Bârfa este o pierdere de respirație și nu te îmbogățește în niciun fel. Îți pierde timpul și nu reflectă prea bine și integritatea ta.

7. Preia controlul asupra sănătății tale. Nu mai opta pentru opțiunile mai ușoare și nesănătoase. Este în regulă să te răsfeți după gust din când în când, dar nu poți continua să te umpli cu mâncare nesănătoasă.

8. Începeți să priviți imaginea de ansamblu. Dacă nu știi ce vrei pentru tine în viitor, cum te vei pregăti pentru asta? Gândiți-vă la planurile dvs. pe termen lung și începeți să lucrați la ele.

9. Nu mai pune scuze pentru tine. Aceasta se referă și la punctul 3. Dacă veți explica întotdeauna deficiențele voastre, cum veți învăța vreodată de la ele? Și dacă nu înveți, cum te vei îmbunătăți?

10. Nu mai fi încăpățânat. Trebuie să înveți să explorezi lucruri care te provoacă. Nimic productiv nu crește în zona ta de confort. Cu excepția cazului în care sunteți gata să faceți față unor noi provocări, nu veți putea să utilizați sau să vă înțelegeți pe deplin propriul potențial.

11. Nu mai încerca să fii perfect tot timpul. Uneori este mai important să te prezinți, în loc să te prezinți perfect. Să știți că nimic nu poate fi complet perfect și căutând perfecțiunea s-ar putea să pierdeți alte aspecte importante.

12. Lasă-i pe oameni care aduc toxicitate și negativitate în viața ta. Ei nu fac altceva decât să vă scurgă energia și nu se adaugă niciodată la calitatea vieții tale. Nu datorați nimănui nimic și, așadar, nu ezitați să eliminați astfel de oameni din viața voastră.

13. Nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea. Pur și simplu nu este posibil ca fiecare persoană să vă placă. Aceasta este o altă pierdere de timp și energie prețioasă.

14. Nu te mai reține de lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. Nu vă mai faceți griji cu privire la tot ce poate merge prost. În schimb, concentrați-vă asupra a ceea ce se va întâmpla când va merge corect. Începeți să vă urmăriți activ visele. În loc să se gândească pasiv la ele; încearcă să le transformi în realitate.