14 semne că aveți o energie care poate vindeca

Un vindecător este cineva care vindecă sau încearcă să vindece. Oameni care tratează boala sau suferința chemând ajutorul divin sau încercând să controleze corpul cu mintea și spiritul. Încă din vremurile preistorice vindecătorii au folosit tehnici precum ungerea cu ulei, mișcarea mâinilor și rugăciunea.

Dacă aveți îndoieli că ați putea fi unul dintre acei oameni, vă recomandăm să verificați aceste 20 de semne care ar putea sugera că sunteți un vindecător de energie naturală.

1.Simțiți o empatie extremă, adesea simțiți emoții și experiențe ca senzații fizice de durere și durere. 2. Oamenilor li se pare liniștitor să fii în preajma ta.
3. Rareori cineva din jurul tău se îmbolnăvește.
4. Ați fost diagnosticat cu tulburări de anxietate sau panică.
5. Vă gândiți la soluții pentru problemele altor persoane.
6. Aveți un puternic impuls de a-i ajuta pe ceilalți, chiar și pe cheltuiala dvs.
7. Sunteți deja într-un domeniu tradițional de vindecare – lucrători medicali, terapeuți de masaj, chiropractici, consilieri, terapeuți fizici, medici veterinari sau tehnici veterinari și multe altele.
8. Vă simțiți de parcă problemele celorlalți sunt aruncate asupra dvs. pentru rezolvare.
9. Sunteți frecvent epuizat la sfârșitul zilei, în special în zilele care implică o interacțiune socială mare.
10. Copiii mici și animalele sunt deseori atrase de tine, chiar și atunci când sunt timizi față de ceilalți. 11. Aveți în mod regulat dureri de umăr și gât, dureri de cap sau probleme digestive.
12. Prietenii și colegii tăi îți cer în mod regulat părerea cu privire la posibile perspective romantice sau la noi angajări de locuri de muncă.
13. Mâinile și palmele tale se simt adesea furnicând – ace și buzunare, bâzâind, pulsând, vibrând sau pulsând.
14. Frumusețea și proprietățile vindecătoare ale cristalelor te atrag.