2020 a fost anul în care am învățat să apreciem mai mult ce avem, să ne bucurăm de lucrurile de lângă noi, să trăim cu mai puțin…

2020 a fost cel mai important an de până acum – a fost anul care ne-a învățat ce înseamnă viața reală. Ne-a învățat să fim mai atenți la oamenii pe care îi avem în jurul nostru și să ne dăm seama că momentele cu adevărat grele dezvăluie acțiunile oamenilor care rareori se potrivesc cu cuvintele lor.

2020 ne-a oferit cele mai mari lecții de care nici nu știam că avem nevoie deoarece haosul aduce în mod ironic o anumită ordine în viața noastră. Când lucrurile se destramă, oamenii au două opțiuni: să plece sau să te țină strâns de mână și să lupte alături de tine.

2020 este anul în care am văzut cel mai bun și cel mai rău în oameni. Este anul care ne-a amintit că distanța nu contează pentru unii oameni și care ne-a ajutat să ne apropiem mai mult ca oricând de cei care țin la noi cu adevărat. Pandemia a fost motivul perfect că cineva să te caute și să te întrebe dacă ești bine sau scuza perfectă pentru ca cineva să dispară.

În 2020 oamenii au apreciat mai mult locurile mai puțin aglomerate, plimbările în țară, pâinea făcută în casă, sănătatea, siguranța celor dragi, sărbătorile liniștite, îmbrățișările la distanță, bucuria fiecărei zile, magazinul din colț, și au înțeles poate mai bine libertatea, ajutorul, izolarea…

Anul 2020 nu va fi uitat curând. Pentru că ne-a oferit cele mai adevărate lecții de viață…