2021, nu vreau nimic special, vreau doar să nu îmi iei pe nimeni

Cred ca asta a fost cea mai frumoasă urare pe care am auzit-o vreodată: Dorința ca în anul ce vine să nu pierdem pe cineva drag si să ne regăsim cu toșii la sfârsit de an 2021. Asta vă doresc si vouă si vă mai doresc…

În primul rând, să fiţi sănătoşi. Să nu aveţi nicio problemă care să vă poarte pe la uşile prea aglomerate ale doctorilor şi spitalelor. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi de sănătatea celor dragi, pentru că doar un om sănătos îşi poate împlini visele şi-i poate ajuta şi pe ceilalţi să şi-i le împlinească.

Să fiţi buni. Dacă puteţi să faceţi un bine, nu ezitaţi! Nimic nu se compară cu recunoştinţa unui om care primeşte ajutorul cerut atunci când a avut nevoie.

Învăţaţi să spuneţi oamenilor dragi „te rog”, „iartă-mă”, „te iubesc”, „îmi pasă de tine”, „am nevoie de tine”, „fără tine viaţa mi-ar fi mai grea”, „mulţumesc”. Nu ştiţi când vine ceasul de pe urmă pentru fiecare şi după aceea regretele sunt tardive.

Oamenii au nevoie să ştie că sunt iubiţi şi apreciaţi, că eforturile lor nu trec neobservate, că sunt dragi celor pe care-i iubesc. Nu spuneţi vorbe care rănesc suflete, că sufletele plâng cu lacrimi de sânge şi lacrimile acestea sunt răzbunate de îngeri.

Iubiţi-vă, iubiţi, lăsaţi-vă iubiţi! Fără dragoste nimic nu este, nici măcar viaţă nu ar exista! Faceţi din anul care vine piatra de temelie a fericirii voastre viitoare. Viaţa e scurtă, trăiţi-o cu pasiune, cu recunoştinţă şi dăruiţi-o celor de lângă voi cu ambele mâini. Aşa până şi lumea în care trăim o să devină mai bună şi mai frumoasă!

Un an nou plin de fericire, bucurii, iubire, cu sănătate şi pace vă doresc! La multi ani!