3 gânduri la care trebuie să le renunți dacă vrei să îți creezi o viață mai bună

Gândirea la trecut, prezent și viitor poate fi utilă dacă încercați să vă amintiți unde v-ați parcat mașina. Atunci când începeți să rulați scenarii repetate în capul dvs. despre evenimente din viață, în moduri care nu vă servesc, planificarea dvs. pozitivă se poate transforma în manifestare negativă.

Iată trei mentalități de care trebuie să renunți dacă vrei să îți creezi cea mai bună viață. 

1.Probleme cu trecutul
Potrivit omului de știință premiat Dr. Bruce Lipton, 95 la sută din amintirile, gândurile și credințele tale despre viața ta sunt stocate în mintea ta subconștientă. De aceea, este atât de ușor să te gândești la problemele din trecutul tău.  Toată lumea a făcut acest lucru la un moment dat sau altul, dar oamenii de succes au învățat importanța concentrării în fiecare zi asupra rezultatelor pozitive și a gândurilor bune, pentru a schimba scenariul pe care mintea le rulează.  Când se întâmplă acest lucru, poți atrage oamenii și situațiile în viața ta care te duc mai repede pe drumul tău înainte.

2. Frica de viitor
Pare firesc să spui „Într-o zi, voi călători prin lume” sau „Într-o zi, voi avea slujba mea de vis”. Problema cu gândirea în acest fel este că veți aștepta întotdeauna să obțineți ceea ce doriți, deoarece v-ați convins că nu puteți avea aceste lucruri chiar acum. Creierul tău nu face diferența între real și face să creadă când vine vorba de imaginația ta. Emoțiile pozitive vă măresc nivelul de energie, vă accelerează cunoașterea creierului și vă adaugă abilitățile sociale de „coeziune” sau de lucru în echipă, ceea ce face mult mai ușor să aduceți oportunități mari în viața dvs. de aici și acum.

3. Îndoieli la timpul prezent
Când încercați să faceți pași către obiectivele dvs., amânarea și scuzele tind să se declanșeze. În schimb, încercați să vă oferiți complimente pe tot parcursul zilei ori de câte ori nu vă simțiți sigur. De exemplu, puteți spune „Sunt curajoasă pentru că am făcut un pas spre visul meu de azi”. De asemenea, poate fi util să scrieți o listă a realizărilor dvs., cum ar fi cercetările pe care le-ați făcut pentru a începe obiectivele dvs. sau orice lucru bun pe care l-ati facut. A avea aceste lucruri la îndemână pentru a le citi și a le repeta este ca și cum ai spune temerile și nesiguranțele tale că nu mai sunt binevenite în casa ta, deoarec