3 lucruri pe care îngerul tău păzitor le face pentru tine

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat este că îngerii păzitori fac mult mai mult decât să ne protejeze. Iată 3 lucruri pe care le face îngerul tău păzitor pentru tine:

1. Îngeri păzitori mijlocesc pentru noi
Ca îngeri păzitori, aceștia sunt trimiși de Domnul să stea alături de noi și să devină „sfinții noștri patroni” personali, rugându-se pentru noi, protejându-ne de teroarea întunericului și poate chiar îndemnând conștiințele noastre să ne aducă înapoi de pericolele spirituale . Ei sunt acolo pentru a ne păzi, absolut, dar o parte din acest rol include rugăciunea pentru noi. Dacă te lupți cu ceva, roagă-ți îngerul să-ți ofere suferințele și dorințele Domnului în numele tău. De asemenea, oferiți mulțumirea pentru Dumnezeu pentru că a oferit un înger păzitor care să vă ghideze.

2. Ei oferă îndrumare morală
De aceea, atât de des, pe măsură ce o ispită cea mai gravă este percepută să vă cântărească și o încercare excesivă amenință, chemați la garda voastră, la conducătorul dvs., la ajutorul vostru în nevoile voastre, în necazul vostru; strigați la el și spuneți: ‘Doamne, mântuiește-ne; pierim! ‘ -Sf. Bernard de Clairvaux, „Predica despre Sfinții Îngeri Păzitori” Publicitate – Continuați să citiți mai jos Îngerii ne protejează de demoni și asta include ispite la păcat. Îngerul tău păzitor este, de asemenea, acolo pentru a te ajuta să descoperi voia Domnului în mijlocul haosului.

3. Ne-au încurajat împotriva fricii și a diavolului
Sunt credincioși; sunt prudenți; sunt puternici; de ce tremuram? Să-i urmăm doar, să rămânem aproape de ei și, în ocrotirea Dumnezeului cerului, să rămânem -Sf. Bernard de Clairvaux, „Predica despre Sfinții Îngeri Păzitori” Cu alte cuvinte, ne spune Sfântul Bernard, nu trebuie să ne temem de planurile lui Satana în timp ce rămânem aproape de îngerul nostru păzitor. Deși ar trebui să căutăm întotdeauna îndrumare morală, sacramente și voința lui Dumnezeu, de asemenea, nu o facem singuri. De aceea, cheamă-l pe îngerul tău cu încredere.