3 moduri eficiente de a-ți îndeplini propriile dorințe

Ți-ai dori vreodată să ai o lampă magică cu un geniu la care să poți apela pentru a-ți oferi exact ceea ce ți-ai dorit în viață? Uneori s-ar putea părea că viața se desfășoară în moduri pe care nu le puteți controla, dar PUTEȚI influența circumstanțele pe care le întâlniți printr-un proces numit Legea Atracției.

Iată 3 moduri de a-ți îndeplini propriile dorințe

  1. Spune universului ce vrei.

Va trebui să lăsați Sursa, Duhul, Dumnezeu sau orice nume pe care îl numiți Creatorul dvs., să știe ce doriți înainte să îl puteți primi. În același mod în care evocă un geniu pentru a-ți îndeplini dorințele, poți să meditezi sau pur și simplu să apelezi la îngerii și / sau ghizii spirituali pentru a te asigura că cererea ta a fost auzită tare și clar.

  1. Ai credință și acționează pentru a-ți realiza visele.

Creația necesită acțiune pentru ca ceea ce doriți să se materializeze în plan fizic. Schimbarea începe să se întâmple atunci când credința de neclintit întâlnește acțiunea dedicată. Universul vă va ajuta de-a lungul călătoriei, dar trebuie să și munciți pentru a obține ceea ce doriți.

Indiferent ce doriți, indiferent dacă sunt mai mulți bani, un loc de muncă nou sau o întâlnire cu un coleg de muncă, trebuie să lucrați pentru asta. Mulți oameni renunță la Legea Atracției atunci când nu văd rezultate, uitând că acțiunile lor pot avea un impact mare asupra vieții lor.

  1. Lasă spațiu pentru ca schimbările să se întâmple în viața ta.

Dacă păstrați o mentalitate pozitivă și lucrați continuu spre visele voastre, Legea Atracției va funcționa în favoarea dvs. Este posibil să nu vedeți o diferență considerabilă în viața voastră peste noapte; s-ar putea să dureze săptămâni sau chiar luni pentru ca schimbările să se stabilească, dar păstrați-vă credința și aveți puțină răbdare.

„Totul este energie și asta e tot ce există. Potriviți frecvența realității dorite și nu puteți să nu obțineți acea realitate. Nu poate fi altfel. Aceasta nu este filozofie. Aceasta este fizică. ”

Scrieți acest citat pe o bucată de hârtie și păstrați-l undeva în camera dvs. dacă trebuie – acest lucru vă va reaminti că dețineți, de fapt, controlul vieții dvs. și puteți face schimbări pozitive pentru dvs.!