3 pași simpli, care vor accelera legea atracției

Cei mai mulți dintre noi ar dori să știe cât timp va dura legea atracției pentru a ne oferi lucrurile dorite. Răspunsul este diferit pentru fiecare dintre noi și nu există un moment potrivit pentru a-l atinge. În acest așa-numit „joc” al dorințelor, există mai mulți factori care pot accelera sau încetini procesul de manifestare. O forță motrice din spatele acestor factori este liberul tău arbitru. Iată factorii:

Factorul 1
Crezi? Acesta este cel mai puternic și puternic factor în realizarea a ceea ce doriți, folosind legea atracției. Fără credință în lege și în capacitățile tale personale, vei aștepta mult timp. Cu practica și atitudinea față de lucrurile pozitive devine mai ușor să crezi în puterea legii atracției, scurtând astfel calea și timpul pentru a-ți atinge dorințele.

Factorul 2
Ajungând la vibrații ridicate Chiar și cu multă credință, dacă nu simțiți vibrații pozitive, va încetini mișcarea legii. Vibrațiile scăzute sunt ca blocaje ale legii atracției. Ele limitează capacitatea credinței și a dorințelor. Pentru a limita apariția vibrațiilor scăzute, în general vorbind, și pentru a face lucruri care să vă bucure și să vă ofere posibilitatea de bucurie.

Fiți alături de oameni zâmbitori și pozitivi, râdeți, ascultați muzică bună, faceți plimbări, luați timp din hobby-urile dvs. Fă tot ce te face să te simți bine și te vei muta în fluxul universului.

Factorul 3
Ascultați mesajele și semnele universului Acesta este ultimul indiciu. Ești gata să vezi și să auzi mesajele pe care ți le-a trimis universul? Când ai ocazia și inspirația – ia-le, când ceva îți spune să aștepți – nu te grăbi.

Dacă încercați să manifestați bani, puteți vedea semne de bani, cum ar fi cărți pentru joc, cu o față de $ și așa mai departe … Fii pozitiv și recunoscător, iar viteza de manifestare va fi foarte rapidă. Crede în minunea ta și legea atracției îți va răspunde.