3 semne că nu ești deprimat – ești înconjurat doar de oameni răi

Când permitem oamenilor să ne afecteze comportamentul, credem că suntem deprimați. Dar adevărul este că am putea fi doar înconjurați de oaeni rai si prosti.

Ne afectează atât de mult, deoarece majoritatea dintre noi suntem drăguți și empatici și credem că acești oameni ne iubesc și ne îngrijesc, dar adevărul este că ei caută să obțină ceva din noi care să fie benefic și important pentru ei.

Iată semnele că ai tâmpiți în jurul tău:

1,Proștii sunt mulțumiți de mediocritatea lor: ei sunt practic oameni foarte vicleni, dar mai ales mediocri. Sunt foarte mulțumiți de mediocritatea lor și se laudă cu ea. De asemenea, vă vor face să vă simțiți de parcă nu sunteți suficient de buni, atât de mult încât chiar vă vor sfărâma aspirațiile și vă vor face să simțiți că nu puteți ținti sus.

2. Hărțuiesc: Nu sunt niciodată fericiți când ești fericit. Așa că ei doar te hărțuiesc pentru a-ți fura fericirea. Ei vor crea probleme în viața ta, astfel încât toată energia ta să fie folosită în rezolvarea răutății, mai degrabă decât să faci ceva mai bun cu timpul tău. De asemenea, acesta este felul în care eul lor este satisfăcut.

3. Sunt dezgustători, puternici și egoiști: Da, sunt puternici și răutăcioși și spun lucruri cu adevărat nepoliticoase, pentru că tot ceea ce se gândesc vreodată sunt ei înșiși. Nu le pasă prea mult de sentimentele tale și este foarte rău. Tot ce își doresc este să fie fericiți, indiferent de ce!

E timpul să te vindeci

Respectă-te și învață să ceri respect oamenilor din jurul tău. Nu lăsați oamenii să scape de a vă trata ca pe un șervețel.

De asemenea, eliminați-i din viața voastră. Luați unele acțiuni serioase împotriva lor, astfel încât viața dvs. să devină mai bună și mai fericită. Meriti asta.