3 superstiții care se pare că funcționează într-adevăr

Într-o lume în care omul a călcat pe Lună, superstițiile par un vis urât. De obicei, conceptul de superstiție provine din folclorul care a fost transmis din generație în generație.

În general, sunt dubioase și evazive, cu versiuni diferite ale aceluiași lucru, în funcție de locația geografică și de perioada la care aparțineți. Aici sunt trei superstiții despre care s-a spus că conțin teorii magice reale în spatele lor:

1. Bătutul în lemn
Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au avut acest obicei de a bate lemnul sau de a-l bate de trei ori cu articulațiile pentru a alunga spiritele rele.

Această practică este a culturii șamanice în care preoții și preotele obișnuiau să bată copaci, să desfășoare spiritul copacului, să alunge răul. Aceasta provine din noțiunea că fiecare copac are un spirit păzitor care se îngrijește de el. Dacă bateți data viitoare, rețineți acest lucru.

2. Usturoiul pentru a îndepărta răul
Usturoiul este un astfel de produs care a fost transformat într-un trop de filmele de la Hollywood. Oamenii s-au gândit că folosirea usturoiului ar alunga spiritele rele și vampirii, deoarece mirosul usturoi al usturoiului le dăunează.

Această practică este răspândită atât în ​​comunitatea europeană, cât și în cea asiatică. Usturoiul este, de asemenea, asociat cu planeta Marte, care combate ghinionul și karma rea ​​pe tot parcursul. Orice lucru rău și usturoiul îl uniformizează.

3. Pisica neagră = ghinion
Pisicile negre au fost suprautilizate de folclor în toată lumea ca un semn de ghinion, în măsura în care se scuipă pe loc o pisică neagră, pentru a alunga răul din acea locație.

O caracteristică interesantă a acestei superstiții este că este văzută complet opusă în Regatul Unit, care o vede ca un simbol al norocului. Dar ceea ce este adevărat este că acestea sunt simbolice pentru schimbare. Sunt mai mult o prognoză, că situațiile și circumstanțele sunt pe cale să se schimbe și trebuie să te pregătești pentru asta.