4 fraze care vă vor ajuta să iertați și să renunțați la resentimente

Deși pentru mulți oameni, iertarea pare un lucru imposibil și înfricoșător și, uneori, mulți dintre noi căutăm motive specifice pentru a nu ierta, iertarea nu este despre alții, ci doar despre noi. Iertarea se referă la noi înșine, la pacea noastră interioară, fericirea, bunăstarea și sănătatea.

Aici, vom împărtăși o tehnică sau practică hawaiană veche simplă, dar puternică, care conține patru fraze frumoase care ar trebui să ajute oamenii să renunțe la resentimentele lor, apoi să ierte și după permis dragostea lor de a le guverna pur și simplu inimile. Cum putem elibera resentimentele?

Iată cele patru fraze:

Îmi pare rău
Cu ochii închiși, ar trebui să ne imaginăm persoana pe care am vrea să o iertăm sau persoana pe care vrem să ne ierte, stând în fața noastră și repetându-i cele trei cuvinte magice: Îmi pare rău. De fapt, dacă simțim mare resentiment și furie față de acel individ sau credem că el sau ea simte față de noi, la început va fi fals, dar pe măsură ce vom continua cu practica, lucrurile se vor schimba și suntem urmând să elibereze rezistența pas cu pas.

Te rog să mă ierți
A ține resentimente nu ne va aduce niciodată ceva bun, așa că ar trebui să-l eliberăm și să permitem iubirii și pacii interioare să ne guverneze inimile. Dacă acest individ ne rănește sau îi facem rău, nu este deloc important. Tot ce contează cu adevărat este ca noi să cerem și să permitem procesul iertării spunând aceste trei cuvinte: Vă rog să mă iertați. Acest lucru va fi foarte util.

Mulțumesc
Deși s-ar putea să nu înțelegem de ce trebuie să spunem „Mulțumesc” cuiva care ne-a tratat cu amabilitate sau cuiva pe care am tratat-o ​​cu amabilitate, rezistența va fi acolo; totuși, pe măsură ce vom aprofunda această practică, totul se va schimba și totul va începe să aibă sens pentru noi.

Te iubesc
Vom simți o rezistență mai mare când vom ajunge la a patra parte. Această practică ne va ajuta cu siguranță să eliberăm resentimente și, de asemenea, să iertăm nu doar pe cei care ne-au tratat cu amabilitate, ci și pe noi înșine, menținându-ne sănătoși în această lume, care uneori pare nebună.