4 întrebări pe care să ți le pui când legea atracției nu funcționează

Dacă Legea Atracției nu funcționează pentru dvs., există o serie de lucruri care vă pot fi în cale. Deci, înainte de a arunca prosopul, iată câteva lucruri pe care le puteți cere pentru a obține claritate de ce Legea Atracției nu funcționează.

Simțiți-vă liber să le folosiți data viitoare când vă veți întreba de ce Legea Atracției nu funcționează pentru dvs.

1. Ai convingeri/idei care te limitează?
Convingerile limitative sunt un motiv MARE pentru care mulți dintre noi se luptă să primească lucrurile pe care le dorim în viață. În esență, o credință limitativă este o scuză pe care ne-o spunem de ce nu putem avea lucrurile pe care le dorim.  Așadar, dacă vă luptați pentru a manifesta ceva, unul dintre primele lucruri pe care vi le recomand este să vă întrebați: „Există vreo scuză pe care o fac de ce nu pot avea ceea ce vreau?”

2. Permiteți universului să se ocupe de detalii?
Legea Atracției funcționează cel mai ușor atunci când eliberăm controlul și permitem universului să-și facă treaba. Există un număr infinit de moduri prin care orice vis poate deveni realitate. Amintiți-vă, treaba noastră este doar să cerem și apoi să credem. Asta e!

3. Aveți o energie ridicată?
Faceți tot posibilul pentru a vă ridica vibrațiile atunci când puteți și veți manifesta mai ușor lucrurile pe care le doriți. Faceți un efort cât de des puteți asculta muzică optimistă, zâmbiți, râdeți și faceți lucrurile pe care le iubiți. Acum, asta nu înseamnă că nu ai voie să fii trist când ești trist. Bineînțeles că ești, și bineînțeles că vei fi din când în când! De fapt, atunci când ești trist, este întotdeauna mai bine să îmbrățișezi durerea pentru a o depăși cât mai repede posibil.

4. Scapă de gândurile negative
Aceasta este adesea cea mai dificilă piesă a puzzle-ului pentru majoritatea oamenilor cu care am vorbit despre Legea Atracției. Dacă te lupți cu această parte a ecuației, începe să cauți dovezi ale acestui paradox în viața ta. De exemplu, observați că atunci când renunțați la căutarea cheilor brusc, acestea apar chiar în fața voastră.

Deveniți conștienți de momentele în care încetați să încercați atât de mult să câștigați afecțiunile cuiva și dintr-o dată acestea vă sunt mai drăguțe. Aceste lucruri ni se întâmplă tuturor, adesea zilnic, așa că există o mulțime de dovezi acolo de observat și recunoscut.