4 lucruri despre viața personală pe care să le tii doar pentru tine dacă vrei să-ți meargă bine

Avem tendinta de a vorbi despre noi, cateodata chiar mai mult decat trebuie.  Nu intotdeauna oamenii care par de incredere chiar sunt de incredere si nu este exclus ca expunandu-ne in cel mai sincer mod sa fim chiar noi cei care avem de pierdut si intr-un final de suferit.

Iata cele 5 lucruri despre viata personala pe care ar trebui sa le tinem doar pentru noi!

Probleme de familie

Sunt probleme de familie care nu se marturisesc niciodata altcuiva pentru ca pur si simplu fac parte din contextul vietii private si nu trebuie dezvaluite celor din exterior. Este un act de moralitate, dar si o protectie pe care tu poti sa o oferi, prin tacere, familiei tale.

Veniturile

Discutiile pe teme financiare niciodata nu aduc nimic bun si nu trebuie sa vorbesti cu cei din jur despre cat castigi, chiar daca este vorba de sume mari sau de sume mici.
Daca ai bani vei fi vazut ca fiind arogant, in schimb, daca nu ai bani, poti fi perceput ca neimplinit sau lipsit de ambitie sau plangacios si lista poate continua.

Planurile de viitor

Desi poate parea ciudat, nu este bine sa le dezvaluim celor din jur planurile noastre de viitor.
O explicatie ar putea veni din faptul ca, odata dezvaluite planurile de viitor, ne putem ciocni de pesimismul celorlalti si, chiar si fara sa-si doreasca asta, ne pot pune piedici si ne pot „fura” motivatia.

Faptele bune

Este un lucru minunat sa faci fapte bune, insa trebuie sa le faci pentru ca le simti si nu pentru a primi recunoastere si apreciere din partea celorlalti. De aceea, nici nu este recomandat sa vorbesti despre altruismul si caritatea care zac in sufletul tau. Lauda de sine atrage prea mult atentia asupra ta si anuleaza faptele tale.