4 moduri de a crea fericirea. Nu ceea ce faci, ci modul în care faci asta determină câtă fericire ai în viața ta.

Cu toții vrem să trăim vieți mai fericite, dar fericirea nu este ceva care se dobândește prin obținerea a ceea ce îți dorești. Fericirea este ceva ce creăm.

Să ne simțim fericiți este o alegere pe care o putem face în fiecare zi. În același mod, a ne simți nefericiți este, de asemenea, o alegere pe care o putem face în fiecare zi.

În timp ce unele zile nu justifică sentimentele de fericire, dacă ne găsim în mod continuu alegând nefericirea zi de zi, în cele din urmă ne putem trezi ducând o viață neîmplinită și nerecompensabilă.

Vestea bună este că toți avem capacitatea de a crea fericire în viața noastră, indiferent în ce situație ne aflăm.

Iată rețeta dvs. pentru a crea fericire în 4 moduri:

1. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale și pentru viața ta
Tot ceea ce s-a întâmplat în viața voastră ați fost de acord, fie că este conștient, subconștient sau în lumea spiritelor.
Înainte de a intra în corpul tău fizic, sufletul tău a făcut un acord cu privire la ce lecții și experiențe de viață ar ajunge să aibă.

Acest acord este contractul sufletului tău și este aproape ca o hartă a destinului tău. Totuși, depinde de tine cum alegi să împlinești și să ajungi la destinul tău.

Cu toții ni se oferă liber arbitru și alegeri de făcut în fiecare zi, iar aceste alegeri vor determina unde vom ajunge.

Aceste alegeri sunt responsabilitatea ta, acțiunile tale sunt responsabilitatea ta și numai atunci când afli că nu este vina nimănui pentru circumstanțele din viața ta, poți începe să te simți în pace.

Când dăm vina pe alții sau circumstanțe pentru fericirea noastră, ne luăm instant puterea și ne încadrează în mentalitatea victimei.

Din acest spațiu, vom continua să ne simțim scăzut de stimă de sine, slabă valoare de sine și nefericire.

Nimeni altcineva nu este responsabil pentru viața ta, în afară de tine, nimeni nu te poate face să simți un anumit mod sau să îți influențezi acțiunile fără ca tu să le permiți acest lucru.

2. Ai încredere și ascultă apelurile tale interioare
A avea încredere în chemarea ta interioară înseamnă a-ți asculta intuiția, sentimentele, nevoile și dorințele.

Cu toții poftim și avem nevoie de lucruri și de anumite momente și adesea când ignorăm îngrijirea de sine sau sentimentele noastre, putem începe să creăm nefericire în viața noastră.

În unele zile trebuie să fim blânzi cu noi înșine, în unele zile trebuie să fim mai fermi cu noi înșine și în unele zile trebuie doar să ne îmbrățișăm pe canapea și să plângem.

Când vă acordați chemarea interioară și luați legătura cu nevoile voastre și cu ceea ce doriți cu adevărat, faceți spațiu pentru a crea fericire și împlinire.

Încercați să vă întrebați sau să meditați la întrebarea: „De ce am nevoie să mă simt mai bine în viața mea? și apoi vedeți ce mesaj vă transmite chemarea voastră interioară.

3. Exersează recunoștința zilnic
Unul dintre ingredientele principale în crearea unei vieți fericite este recunoștința.

Recunoștința ne crește instantaneu vibrația și starea de spirit și ne permite să ne concentrăm pe a ne simți bine și a ceea ce funcționează în viața noastră.

După cum afirmă legea atracției, ceea ce vă concentrați se extinde, așa că atunci când vă concentrați pe recunoștință instantaneu, veți avea mai multe lucruri de care să vă simțiți recunoscători.

Pentru a practica acest lucru, începeți prin a nota cel puțin 7 lucruri pentru care vă simțiți recunoscători în fiecare zi.

Dacă vă luptați să vă gândiți la lucruri, începeți cu elementele de bază cum ar fi: „Sunt recunoscător pentru aerul curat pe care îl respir”.

Când vă faceți lista, încercați să simțiți emoțiile care se agită în interior, deoarece acest lucru vă va ajuta să aduceți vibrația în corpul vostru.

4. Fă ceva ce îți place în fiecare zi
Cu toții avem lucruri care ne plac și ne place să facem. Acestea pot fi lucruri simple, cum ar fi o plimbare, croșetarea unei pături sau pot fi mai elaborate, cum ar fi călătoriile în străinătate.

Oricum ar fi, umplerea zilei cu lucruri de care vă bucurați vă poate ajuta cu siguranță să vă stimuleze capacitatea de a crea fericire.

Începeți prin a face o listă cu toate lucrurile pe care vă place să le faceți, apoi lucrați la încorporarea a cel puțin 1-2 (sau mai multe) din aceste lucruri în viața de zi cu zi.

Atunci când îți faci loc în viața ta pentru a face lucruri de care te bucuri de fapt, indiferent cât de ocupat sau solicitant este programul tău, te pune într-un cadru de spirit mai bun pentru a crea și a simți fericirea în viața ta.

Amintiți-vă, este posibil să nu aveți control asupra circumstanțelor externe din viața voastră, dar aveți întotdeauna controlul asupra lumii voastre interne.