4 moduri de a-ți gestiona anxietatea dacă îți strică viața chiar acum

Unii dintre noi se confruntă cu un moment mai greu decât alții în acest moment, dar aceste sfaturi pentru a ajuta la gestionarea anxietății pot ajuta cu siguranță la simplificarea lucrurilor.
Viața a devenit un vârtej de ciudățenie haotică și pentru cei care s-au luptat deja cu anxietatea, de data aceasta a fost dincolo de dificilă.
Iată câteva sfaturi pe care am dori să le împărtășim, care ar putea ajuta la ușurarea încărcăturii și la ușurarea unora dintre anxietățile din casă.

Curățați-vă spațiul.
Nu ați avut niciun invitat și casa dvs. ar putea fi puțin mai murdară decât în ​​mod normal, fără motivația de a o curăța. Unul sau două lucruri care stau în afara locului devin rapid 10 sau 20 dacă nu suntem atenți. S-ar putea să pară o bătaie de cap, dar s-a dovedit că curățarea zonei de locuit vă stimulează starea de spirit.
Potrivit unui studiu, femeile care și-au descris casele ca fiind aglomerate și pline de proiecte neterminate au fost, de asemenea, deprimate, obosite și mai stresate decât cele care și-au descris casele ca fiind restaurative și odihnitoare. În plus, o cameră curată te ajută să dormi mai bine. Iar odihna suficientă este crucială pentru fericirea ta.

Faceți puțin efort.
Dacă ești ca mine, ai trăit în pijamale, te-ai bucurat de libertatea fără pantaloni și, în general, nu-i displaci zeilor modei. Cu toate acestea, oricât de distractiv este, poate duce la un model din care este greu să ieșim dacă nu facem eforturi din când în când. Așadar, îmbracă-ți o ținută drăguță, fă-ți părul, fă-te să arăți pur și simplu zdrobind dah-ling. S-ar putea să vă amintiți cât de rău sunteți cu adevărat când vă uitați în oglindă.

Obțineți cât mai multă lumină solară.
Deși s-ar putea să nu vi se permită să mergeți afară la plajă sau în parc în unele locuri, totuși puteți obține o cantitate de vitamina D atât de necesară. Corpurile noastre au nevoie de ea. Vitamina D devine transformată de ficat și rinichi într-un hormon („secosteroid”) care este atât de important pentru funcționarea creierului, receptorii săi pot fi găsiți în tot creierul. Vitamina D joacă un rol critic în dezvoltarea timpurie a creierului, în întreținerea sa continuă și în funcțiile sale care stau la baza stării de spirit sănătoase și a multora dintre cele mai elementare funcții cognitive, inclusiv învățarea și realizarea amintirilor.

Stabiliți-vă mici obiective pe tot parcursul zilei.
Nu vă pregătiți pentru eșec punând toată această presiune asupra dvs. pentru a obține măreție în acest timp. Dar a avea lucruri tangibile pentru a elimina o listă de sarcini este o putere. În funcție de locul în care vă aflați în funcție de dispoziție, lista dvs. poate fi la fel de simplă ca să scrieți lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă îngriji / trece ziua ca „spălați dinții” „faceți dușul” „faceți prânzul”. Cu cât sunteți mai pregătiți, cu atât obiectivele dvs. sunt mai mari. Doar a putea spune că stabiliți intenții și le completați poate fi un stimulent al moralului.