4 moduri în care vă puteți conecta cu îngerii voștri păzitori

Indiferent de credința sau credința ta, ghizii tăi spirituali îți trimit mesaje. Dintre toate ghidurile spirituale, îngerii păzitori îndeplinesc cea mai importantă funcție personalizată pentru dvs. Acestea îți arată calea corectă de-a lungul vieții și îți dau mesaje benefice.

De cele mai multe ori suntem prea ocupați ca să fim atenți la aceste semne subtile din viață și să pierdem mesajele semnificative pe care ni le-au dat îngerii care ne sunt bine-doritori.

De exemplu, penele sunt considerate semnalele preferate lăsate pe pământ de îngerii păzitori. Fiecare persoană poate alege să le urmeze și să le creadă sau nu. Cu toate acestea, dacă îmbrățișați aceste semne și prezența îngerilor păzitori, atunci puteți deschide mai multe modalități de a comunica cu divinul în această lume fizică.

Am compilat 5 moduri care ar putea stabili o legătură între dvs. și îngerul păzitor în mod regulat.

1. Căutați senzații fizice sau emoționale puternice
Un semnal fizic ca o briză bruscă sau pielea de găină este un mesaj. Experiențele emoționale, cum ar fi sentimentele copleșitoare de sprijin sau dragoste, ar putea să ne spele. Aceste semne puternice și bruște nu trebuie ignorate, deoarece ne pot salva de problemele viitoare sau ne pot arăta căile corecte.

2. Sunete unice
Îngerii încearcă adesea să trimită mesaje prin zgomote în urechile noastre. De obicei, se întâmplă în timpul stresului. Încercați să găsiți un model și să înțelegeți sensul. Îngerii noștri încearcă să ne amintească să ne liniștim.

3. Mirosuri calmante
Adesea primim mirosuri neașteptate, care sunt liniștitoare și nu pot găsi sursa acestuia. Acesta ar putea fi un semn al îngerilor păzitori pentru a ne reîmprospăta simțurile și a lua lucrurile încet în viață.

4. Gust dulce neașteptat
Primim energie fără precedent din gustul dulce de nectar care ne vine brusc în gură. Acesta ar putea fi un cadou dulce de la îngerii noștri și o reamintire că trebuie să ne concentrăm uneori asupra aspectelor mai fine ale vieții.