4 semne că esti înconjurat de energie negativă

Dacă ați experimentat energie negativă sub formă de oameni sau locuri sau dacă te gândesti la tine într-un mod negativ, este posibil să prezentați aceste semne și simptome:

Ești critic
A fi critic față de ceilalți este o modalitate de a da vina pe disconfortul cuiva sau altceva. Deși criticarea altora te poate face să te simți mai bine la început, rareori te simți bine mai târziu, mai ales dacă ai fost critic în fața unui public.

Te plângi mult
Plângerea apare atunci când exprimăm vorbele negative din cap cu voce tare. Plângerea poate deveni un obicei atât de înrădăcinat, încât nu-ți dai seama când o faci. Când te plângi, îți scoți energia negativă acolo unde aceasta îi poate afecta pe ceilalți.

Sănătatea ta suferă
Emoțiile negative pot provoca stres, care, la rândul său, vă afectează sănătatea. Stresul poate distruge echilibrul hormonal al corpului, poate afecta sistemul imunitar și poate scurge substanțele chimice pozitive ale creierului. Energia negativă sub formă de furie slab exprimată poate provoca disfuncții ale inimii și ale sistemului digestiv.

Nu poți dormi
Gândurile negative repetate sunt asociate cu o calitate slabă a somnului. Nu este clar dacă lipsa somnului declanșează gândirea negativă sau dacă gândurile negative te țin treaz. Poate că combinația de gânduri negative și somn slab creează un ciclu vicios în care fiecare element îl înrăutățește pe celălalt.