4 semne de avertizare din intuiția ta pe care nu trebuie să le ignori niciodată

Nu există cu adevărat un instrument mai mare sau mai puternic decât intuiția ta. Cu toții avem una, trebuie doar să ne simțim confortabili în a învăța cum să o folosim.

Cei mai mulți dintre noi avem o minte foarte puternică și puternică, care discută constant și își oferă părerea, iar uneori acest lucru poate împiedica să ne putem determina cu exactitate intuiția.

Pentru a vă ajuta cu acest proces, iată 4 semne de avertizare obișnuite care apar de obicei atunci când intuiția dvs. este răsturnată de ego-ul vostru.

1. Indecizie
Uneori poate fi greu să te hotărăști să mergi la stânga sau la dreapta, să alegi pizza sau paste sau să ții sau să te lași. Luarea deciziilor, mari sau mici, este cu siguranță ceva cu care vă poate ajuta intuiția.
Adesea, atunci când te străduiești să decizi ceva sau când simți o rezistență la luarea unei decizii, ar putea fi un semn de avertizare din intuiția ta că fie nu ai încă toate faptele, fie că ceva este dezactivat în legătură cu una dintre alegerile tale .

Când sunteți indecis, cel mai bun lucru de făcut este să faceți o pauză și să o așteptați. De asemenea, puteți cere un semn sau să meditați în liniște pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile clar.

Dacă nu puteți aștepta, urmați ce opțiune se simte cel mai bine, nu care sună cel mai bine. Intuiția noastră nu joacă întotdeauna după regulile logicii, așa că uneori trebuie doar să înveți să ai încredere în sentimentele tale.

2. Căutarea aprobării
Deși este bine să cereți cuiva opinia sau chiar sfatul său, dacă vă aflați în contact cu toată lumea, știți că acest lucru ar putea fi, de asemenea, un steag roșu.

Dacă vă aflați în căutarea opiniei și aprobării tuturor celor din jur, opriți-vă și verificați-vă cu voi înșivă. Conectează-te cu vocea ta interioară și nut. te teme să auzi adevărul.

Amintiți-vă, aceasta este viața voastră și numai voi știți ce este mai bine.

3. Senzație de epuizare
A te simți epuizat sau epuizat este un alt semn de avertizare din intuiția ta. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când vă înconjurați de persoane greșite, dar se poate întâmpla și atunci când intrați într-o cameră sau mergeți pe o anumită stradă.

Dacă vă simțiți vreodată că vă simțiți zăpăciți, mai ales dacă acest sentiment apare brusc, este cu siguranță un semn că trebuie să vă înregistrați și să vă cereți intuiția îndrumare.

Odată ce v-ați îndepărtat din spațiu sau ați încetat să vă agățați în jurul persoanei, de obicei nivelul vostru de energie se va reîncărca rapid.

4. Ceva s-a oprit
Cel mai frecvent semn de avertizare din intuiția ta este un sentiment general de „lipsă”. Când vă simțiți dezamăgit de ceva sau dacă simțiți că ceva nu este corect, aceasta ar putea fi cu siguranță intuiția dvs. care strălucește și încearcă să vă avertizeze.

Dacă vă simțiți dezamăgit de ceva, respirați profund și rugați-vă intuiția să vă arate următorul pas cel mai bun.

Uneori, stresul sau anxietatea pot, de asemenea, să împiedice aici și să ne facă să credem că lucrurile sunt mai rele decât par, dar dacă sentimentele tale de „boală” sunt, de asemenea, întâmpinate cu orice alte semne de avertizare, cum ar fi nehotărârea sau senzația de zapping, acordă cu siguranță atenție.

Sperăm că aceste 4 semne de avertizare te ajută să înțelegi cum intuiția ta te ghidează și te protejează întotdeauna.

Intuiția ta este cu adevărat cea mai mare superputere a ta!