4 semne prin care o persoană dragă care a decedat încearcă să ia legătura cu tine

Adesea, atunci când deții o legătură fizică puternică cu cineva, este mai ușor să te conectezi cu ei în formă spirituală. Acesta este motivul pentru care atât de des, cei dragi care au murit vor încerca să contacteze pentru a transmite un mesaj sau pentru a vă informa că sunt ok.

Moartea înseamnă doar sfârșitul corpului fizic, totuși sufletul trăiește și este veșnic etern. De fapt, sufletul nostru este indestructibil. Adesea, atunci când o persoană dragă care nu mai este printre noi, vrea să comunice acest lucru, vor să comunice că sunt încă în preajmă și că vă supraveghează sau transmite un mesaj.

Iată cele mai frecvente 4 semne că o persoană dragă încearcă să ia contact:

Apar in Vise
A vedea o persoană dragă în vis este adesea un semn că încearcă să se conecteze cu tine. Poate că va trebui să analizați simbolurile sau mesajele din vis pentru a vedea ce informații poate fi încercat să vă ofere persoana iubită.

Cel mai bine este să scrieți visele, deoarece este posibil să nu aibă sens pentru dvs. imediat. De asemenea, poate fi util să discutați despre visele voastre cu cei care erau, de asemenea, apropiați de persoana iubită decedată, deoarece nu știți niciodată ce mesaje similare ar putea trăi și în visele lor!

Uneori, atunci când cei dragi încearcă să comunice, aceștia pot împărtăși același mesaj și cu alte persoane cu care au fost apropiați, așa că vorbirea despre asta poate ajuta la unirea indicilor și poate fi o confirmare plăcută.

Cum să știți dacă ați avut un vis de vizitare
Simți prezența, vocea sau mirosul
Nu este neobișnuit, mai ales în prima săptămână de trecere să simți prezența persoanei iubite lângă tine. S-ar putea să simți, de asemenea, prezența persoanei dragi care te ține de mână sau te îmbrățișează cu un sărut sau o îmbrățișare.

Împreună cu simțirea prezenței lor, puteți auzi vocea care vă strigă numele, cântă sau vă transmite un anumit tip de mesaj. Puteți auzi această voce cu voce tare, în mintea voastră sau puteți primi doar sentimentul de cunoaștere.

De asemenea, nu este neobișnuit să mirosiți parfumul semnăturii persoanei dragi. Acesta este de obicei un semn că sunt în preajmă și sunt atenți la tine sau încearcă să-ți atragă atenția.

Ciudată activitate electrică
Spiritele au capacitatea de a interfera cu curenții electrici deoarece sunt energie pură.

Adesea, atunci când o persoană dragă încearcă să vă atragă atenția, poate face acest lucru prin aprinderea și oprirea luminilor, prin manipularea dispozitivelor electrice sau prin crearea staticii prin intermediul radiourilor sau televizoarelor.

Deseori, atunci când se întâmplă acest lucru, persoana iubită poate încerca doar să vă atragă atenția sau poate experimenta abilitățile lor. Dacă au simțul umorului, pot face acest lucru și pentru a obține o reacție din partea ta.

De obicei, acest tip de activitate este de scurtă durată, totuși, dacă observați că se desfășoară pentru o perioadă lungă de timp și nu există niciun motiv logic de ce, poate că persoana iubită încearcă să vă comunice un mesaj important.

Vezi pene, monede și flori
Celor dragi le place să plaseze obiecte semnificative pe calea voastră pentru a vă reaminti prezența lor. Aceste obiecte includ de obicei pene, monede, animale sau flori, totuși pot fi și obiecte care au fost sentimentale pentru ei sau pentru dvs.

Monedele sunt utilizate în mod obișnuit, deoarece sunt strălucitoare și vă atrag instantaneu atenția. Animalele precum fluturii și păsările pot avea, de asemenea, același efect, mai ales dacă apar în casa ta sau într-o locație ciudată.

Dacă observați un obiect misterios cum ar fi o monedă sau o pană pe calea voastră, acordați atenție celor din jur. Adesea, acest stil de comunicare este folosit pentru a vă ajuta să vă ghidați în direcția corectă.

De obicei, atunci când îl vezi pe persoana iubită, s-ar putea să ai și sentimentul de ce apar. Aveți încredere în acest sentiment și încercați să nu-l judecați, așa cum va fi cu siguranță