44 de lucruri pe care femeile le iubesc la bărbați

Sunt atât de multe lucruri care ne înnebunesc. O combinație a tuturor acestor lucruri va face o femeie să cadă pentru tine, greu. Bărbații sunt creaturi complicate; să spunem doar că le este greu să ne înțeleagă. Indiferent câte indicii le lăsăm pentru ei, ei vor fi întotdeauna fără idei! Permiteți-mi să vă scriu câteva puncte pe care să le urmați bărbaților, ei vor face minuni pentru relația voastră.

1. Ne place combinația mirosului și a parfumului tău, ne înnebunește.

2. Ne place când ne privești pasional, acest comportament este acceptabil doar dacă deja te iubim sau te-am îndrăgostit de tine. Dacă sunteți un străin și ne uitați la noi, cu siguranță vă vom considera un pervert.

3. Ne place când ne spui că suntem frumoase când ne simțim urâte.

4. Ne place când ne vorbești cu o voce adâncă, tonifiată!

5. Ne place când ne asculți când vorbim, când ești de fapt atent la ceea ce spunem.

6. Nu vă cerem să faceți acest lucru tot timpul, dar vom aprecia cu adevărat dacă uneori urmăriți un film romantic cu noi.

7. Ne place când bărbații sunt capabili să ia decizii importante, nu există nimic mai sexy decât un bărbat care are capacitatea de a alege între bine și rău.

8. Ne place când ne spui cu ce te îmbraci.

9. Îmi place când nu mă simt bine și soțul meu are grijă de mine de parcă aș fi un copil.

10. Îmi place când soțul meu gătește; este rar, dar extrem de fierbinte!

11. Când nu ne puteți înțelege, dar încercați.

12. Când ne duceți la cumpărături, nu trebuie să vă cheltuiți banii, doar prezența dvs. va fi suficientă. Ne este atât de greu să decidem în ce ai vrea să ne vezi; este de mare ajutor să ne spuneți direct.

13. Știu că nu este mare lucru, dar faceți-ne parte din planurile voastre, nu vă vom împiedica niciodată să stați cu prietenii, dar dacă ne sunați și întrebați. Ne face să ne simțim atât de importanți

14. Un bărbat care își ridică telefonul. Este foarte iresponsabil ca bărbații să nu primească apelul.

15. Ne place când ne farmeci cu glumele tale.

Băieți, credeți că vă place, dar nu vrea să se îndrăgostească de voi? Iată motivul pentru care îi este frică să se îndrăgostească de tine.

16. Îmi place personal, când soțul meu îmi spune cum funcționează un anumit gadget.

17. Ne place când vă concentrați asupra studiilor sau muncii dvs., foarte fierbinte.

18. Ne place să te vedem în pantaloni, doar pantaloni, nimic altceva.

19. Ne plac bărbații cu barbă, nu ne întrebați de ce, dar sunt super sexy!

20. Îmi place când soțul meu îmi primește bomboane în timpul „acelei” luni a lunii; habar nu aveți cât de frustrant este pentru noi, femeile, să fim în perioadele noastre, vă rog să faceți compromisuri!

21. Îmi place când omul meu îmi cântă; el nu este un cântăreț grozav, dar îmi face inima să se topească, când cântă pentru mine.

22. Adorăm bărbații cu curse curate, ai putea deține un Lamborghini Gallardo și, dacă mașina ta nu este curată, te vom urî instantaneu.

23. Ne place când inițiați momentele intime și vă concentrați asupra noastră; prietenii îmi spun că uneori intimitatea se simte ca o muncă în loc să se bucure. Nu fi egoist, învață să dai!

24. Ne place să ne plimbăm în hainele tale, dacă ne găsești vreodată purtând cămașa, este posibil să nu o mai primești niciodată!

25. Ne place când ne observați, când ne facem părul sau purtăm haine noi, este foarte frustrant când depunem atât de mult efort, iar bărbații nu reușesc să recunoască.

26. Ne place când ignori femeile fierbinți pentru noi; ne crește cu adevărat stima de sine.

27. Îmi place când soțul meu mă ajută cu treburi, chiar dacă a avut o zi grea la muncă. Mă face să vreau să-l sărut!

28. Strig către soțul meu de fiecare dată când lasă prosopul pe pat, dar pe ascuns îmi place să-i spun să nu o mai facă în timp ce îl ridic.

29. Un om care cântă la un instrument, orice instrument este extrem de atractiv.

30. Iubim un om ușor posesiv, ne face să ne simțim doriți.

Îți urmezi horoscopul? Dacă faceți acest lucru, citiți cum acționează fiecare semn zodiacal atunci când se îndrăgostesc în secret.

31. Îmi place când soțul meu îmi trimite mesaje dulci în timpul zilei; face să simt că îi este dor de mine chiar și atunci când nu sunt în preajmă.

32. Iubim un om care ne lasă să ne exprimăm fără a-i răni stima de sine.

33. Bărbații care lasă femeile să ia propriile decizii și să le sprijine merită cu adevărat admirate.

34. Ne place când ne oferiți cadouri, nu trebuie să fie scumpe, ci și o mică eșarfă. Intentia conteaza.

35. Unele întâlniri sunt extrem de speciale pentru noi, pentru dragostea lui Dumnezeu, nu le uitați și încercați să faceți acele zile speciale pentru noi.

36. Știm că bărbații nu sunt mari la bârfe, dar uneori se joacă, te rog?

37. Legea universală, toate femeile iubesc florile, cu excepția cazului în care sunt alergice la ele. Dă-ne flori de multe ori bine?

38. Nimeni nu este perfect și avem argumente, nu suntem cu toții de acord cu lucrurile, dar uneori, când te vedem încercând, ne face să dorim să te îmbrățișăm.

Dacă iubitul tău face aceste 7 lucruri, el este îndrăgostit de tine

39. Iubim bărbații care se îmbrățișează! Să înceapă mângâierea!

40. Femeilor nu le plac bărbații dezordonați pe care îi iubim, cei curați și organizați.

41. Bărbații orientați spre scopuri sunt bomba!

42. Iubim un bărbat care poate conduce bine, credem că dacă te descurci cu vehiculul așa cum merită, te poți descurca și pe noi!

43. Noi, femeilor, ne place o bucată din domnul Rebel, știi?

44. Modul în care un bărbat își pliază mânecile este atât de sexy!