5 cadouri minunate pe care Dumnezeu le-a dat femeilor

Bărbații și femeile sunt diferiți și nicio intervenție chirurgicală, pilulă sau modificări comportamentale nu pot schimba acest adevăr fundamental. Dumnezeu a creat și structurat inima, mintea și sufletul unui bărbat pentru a lucra diferit de cele ale unei femei și acele diferențe au fost menite să se completeze reciproc, nu să condamne, să întărească, nu să suprime.

1. Sensibilitate
A fi sensibil este un dar de la Domnul. În vremurile grele, femeile pot fi văzute fie excesiv de sensibile, fie ascundem cât de sensibile suntem cu adevărat, de teamă să nu fie exploatate sau neînțelese, dar există o mare frumusețe în a avea încrederea de a simți ceva profund și apoi de a exprima sentimentele respective cu curaj mai degrabă decât recurgerea la manipulare sau condamnare.

2. Intuiție
Vechia idee despre „intuiția femeii” își are rădăcinile în observația că femeile tind să aibă capacitatea de a simți sentimentele altora. Tindem să fim mai sensibili la emoțiile oamenilor cu care interacționăm.

3. Puterea
Puterea pe care Dumnezeu a dat-o femeilor este evidențiată prin trăsături precum rezistența, tăria, loialitatea, compasiunea, creativitatea, sensibilitatea, percepția și chiar încăpățânarea! Da, bărbații s-au abuzat de punctele  lor forte, dar și femeile.

Amintiți-vă acest lucru: femeile slabe lucrează pentru a-i controla pe ceilalți. Femeile puternice lucrează pentru a se controla.

4. Vulnerabilitate
A fi vulnerabil nu se simte întotdeauna ca un cadou frumos, nu? Unele dintre cele mai grave dureri pe care le poate suferi o femeie în această lume vin pentru că ți-ai permis să fii vulnerabilă și cineva a exploatat-o.

Abilitatea ta de a fi vulnerabil este un cadou frumos, dar nu este unul care ar trebui să fie oferit tuturor, așa că fii atent cu inima ta.

5. Feminitatea
Feminitatea ta este un dar de la Dumnezeu, chiar dacă lumea a încercat să te convingă altfel. Nu aveți nevoie de machiaj, păr lung și sâni mari și haine grozave sau bani sau orice altceva. Ceea ce te face femeie este ceea ce Dumnezeu a pus în tine.

Dumnezeu a pus înăuntrul vostru puterea, inteligența, vulnerabilitatea, discernământul și sensibilitatea unei femei, reflectare unică, distinctă și mult necesară a imaginii Sale minunate.