5 cele mai bune ceaiuri pentru întărirea imunității

Înca din batrani, remediile natural au fost cele care au ajutat atat la vindecare, cat si la intarirea sistemului imunitar si in consecinta a organismului.

1. Ceaiul de tei – Delicios si sanatos
Ceea ce nu multa lume stie este faptul ca acest ceai te ajuta sa iti intaresti sistemul imunitar.
Nasul infundat, uscaciunea mucoaselor, toate aceste aspecte sunt combatute cu ajutorul a catorva cani de ceai de tei pe zi.

2. Ceaiul de Echinacea – Aliatul nostru impotriva racelii
Echinacea este una dintre cele mai bune plante atunci cand vine vorba de intarirea sistemului imunitar.
Ceaiul de Echinacea este delicios si poate fi baut de catre oricine. Aveti grija sa faceti si pauze de la consumul acestui ceai pentru a nu diminua efectul benefic al acestei plante.

3. Ceaiul de soc este prietenul organismului nostru
Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietatile sale detoxifiante. El are puterea de a purifica sangele, dar si de a intari sistemul imunitar. Ceaiul de soc este foarte bun si pentru persoanele care tusesc, el reusind sa calmeze si sa amelioreze tusea. Puteti sa beti pana la 3 cani pe zi, dupa fiecare masa.

4. Ceaiul de macese si de catina
Ceaiul de macese si de catina ajuta la formarea anticorpilor. Puteti sa beti atat voi, dar puteti sa ii indemnati si pe cei mici sa bea ceai de macese si de catina.
Trebuie sa beti, timp de 10 zile, trei cani de ceai de catina si macese pe zi. Aceasta cura de intarire a imunitatii nu se tine mai mult de 10 zile, insa se poate repeta dupa aproximativ 2 saptamani.

5. Ultimul, dar nu si cel din urma: ceaiul de musetel
Ajuta la intarirea imunitatii deoarece planta contine un amestec de substante imuno-stimulatoare, substante care ajuta organismul sa elimine foarte repede sursele unei infectii din organism.
Pentru a intari sistemul imunitar, se recomanda sa beti 3 cani pe zi de ceai de musetel.