5 comportamente toxice care îi îndepărtează pe oameni de tine

Vrei să ții oamenii în jurul tău? Încercați să evitați aceste 5 comportamente toxice.

1. Nu luați lucrurile prea personal – ceea ce se întâmplă în împrejurimile dvs. este în corelație directă cu dvs. Devii toxic atunci când crezi că tu ești motivul real al fiecărei probleme din această lume. Lucrul este că ceea ce oamenii îți fac este mai mult despre ei decât despre tine.

2. Nu te comporta ca o victimă – ești cea mai puternică ființă din acest univers, trebuie doar să-ți dai seama. Și este atât de ușor odată ce vezi că tu ești cel care trage corzile; Ești singurul care are un drept asupra vieții tale. Nu ești neajutorat și nu te mai plângi și joci victima, îți va fi clar. Ia taurul de coarne.

3. Nu judecați alte persoane – nu judecați pe nimeni dacă nu ați mers pe pantofi. Sunt sigur că nu arăți întotdeauna culorile tale adevărate altora și nici alții nu o fac. Așadar, atunci când îi judecați, judecați de fapt imaginea pe care ați creat-o în capul dvs. despre ei.

4. Nu fi crud – cine ți-a dat dreptul să faci rău altor persoane? Este unul dintre cele mai toxice comportamente și de obicei provine din unele dureri emoționale profunde pe care le simțim în interior. Dacă cineva nu te rănește, nu o face să fie o scuză pentru a răni pe alții. Nu avem nevoie de mai multă cruzime, dar cu siguranță avem nevoie de mai multă compasiune.

5. Nu creați imagini false ale dvs. – ascunderea sinelui adevărat poate fi mai dăunătoare pentru dvs. decât pentru oricine altcineva. A te preface că ești ceva ce nu ești este obositor și foarte greu de făcut. Personalitățile noastre au atât de multe straturi și tot ce putem face este să le dezlipim unul câte unul pentru a ajunge la miezul adevăratei noastre ființe. Numai să fii fidel cu tine însuți te poate ajuta să înțelegi esența reală a existenței tale. Prin urmare, încercați să evitați aceste comportamente toxice dacă nu doriți să alungați oamenii.