5 învățaminte de la Dumnezeu pe care nu trebuie să le uităm niciodată

5 învățături de care vom avea mereu nevoie în viața noastră

1.Iubește

Căci atunci când înlocuiești iubirea cu ura, viața ta se îmbunătățește. Când înțelegem că fiecare ființă și absolut tot ceea ce există este o manifestare a divinității și o parte din noi înșine, înțelegem că nu există altă cale decât iubirea. Iar să îl iubești pe Dumnezeu înseamnă să il iubești și pe cel de lângă tine. Iubește-l pe Dumnezeu. Iubește-ți vecinul. (Matei 22:36-40)

2.  Trăiește regula de aur
E simplu. Haideți să îi tratăm pe ceilalți așa cum noi am vrea să fim tratați. Îmbunătățește-ți viața aducând mai multă compasiune în jurul tău. Începe cu tine însuți. Tratează-te frumos, fii prieten chiar și cu aspectele tale pe care le respingi și apoi învață să le oferi și celorlalți mai multă bunătate și respect. Poartă-te cu alții așa cum ai vrea că ei să se poarte cu tine. (Matei 7:12)

3. Comunică sincer cu Dumnezeu
Dumnezeu ne iubește, comunică cu Dumnezeu prin rugăciunile tale. O forță incredibilă stă ascunsă în rugăciune. Este un mod de a ne lumina viețile și de a deveni mult mai încrezători.

Ori de câte ori te rogi, nu o face cu ipocrizie, ca cei care se roagă în sinagogi și la colțuri de stradă, ca alți oameni să îi vadă. Îți spun că ei au răsplata lor. Dar oricând te rogi, mergi în camera ta, închide ușa și roagă-te Tatălui tău în secret. Iar tatăl tău, care te vede în secret te va răsplăti.

4. Ai încredere
Încrederea în Iisus Hristos înseamnă Credință și a-i urmă învățăturile. Este convingerea că El este Fiul lui Dumnezeu. Când lași un loc în inima ta pentru credința în Iisus Hristos, vei observă cum viață ta se va îmbunătăți. Roagă-te: Când îmi este frică, îmi pun credința în tine. (Psalm 56:3)

5. Iartă
Fiți unii cu alții și iertați-vă unii pe alții, dacă vreunul dintre voi are o amărăciune în legătură cu celălalt. Iartă așa cum Domnul vă iartă.

Pentru că dacă îi ierți pe ceilalți oameni atunci când au păcătuit împotriva ta, Tatăl tău ceresc te va ierta.