5 lucruri pe care sa le faci când esti foarte, foarte suparată

Toti am trecut prin asta. Mai intai, simti cum incepe sa te furnice tot corpul, apoi inima incepe sa-ti bata tare in piept, iti faci mainile pumn si-ti vine sa dai in cineva.

Daca iti gestionezi sentimentele si frustrarile cum trebuie, iti poti tine in frau emotiile distructive.

1. Recunoaste ca esti suparata

Nu este nimic gresit in a fi suparata. Recunoaste – in primul rand fata de tine si apoi, cat se poate de calm, celui care se afla in fata ta. Este primul pas catre gasirea unei solutii.

2. Pune pe hartie

Poti sa pui pe o bucata de hartie motivul care te-a facut sa-ti iesi din minti. In acest proces, poti sa incerci sa descoperi exact radacina supararii tale si ce poti face pentru a rezolva aceasta situatie.

3. Rezolva prin actiune

In loc sa lasi frustrarile si supararile sa se acumuleze in tine, mai bine consuma-le intr-o activitate fizica solicitanta. Cateodata, si daca râzi bine sau plangi bine te elibereazi de aceste emotii.

4. Priveste partea plină

Daca simti ca iei foc, incearca sa faci, mental, o lista a lucrurilor pentru care trebuie sa fii recunoscatoare. Meditatia la lucrurile bune care ti se intampla in viata este asociata cu cresterea sentimentului de multumire si diminuarea stresului. I

ti vei limpezi perspectiva asupra lucrului care te-a adus la limita.

5. Fii atenta

Cateodata, chiar daca ai senzatia ca ai rezolvat problema care iti producea suparare, mânia poate sa existe in continuare in sufletul tau. Fii atenta la starea ta de spirit, ca sa poti evita eventualele conflicte care iti provoaca mania.