5 Modalități de a crea o karma bună

Karma, mai simplu spus, înseamnă „ceea ce faci, ți se întoarce”. Dacă oferiți o energie bună, aceasta va reveni în cerc complet, la fel și pentru energia negativă. Mulți oameni trăiesc viața pe pilot automat, neștiind că gândurile lor influențează realitățile lor.
Crearea karmei bune este la fel de simplă ca și încercarea de a fi o persoană bună. Dacă acest lucru pare încă vag, încercați să vă amintiți următoarele sfaturi pentru a direcționa karma pozitivă în viața voastră.

Iată 6 moduri de a crea o karma bună

1.Spune Adevărul
Oricând spui o minciună, chiar dacă este una mică, te pregătești pentru înșelăciune și agende ascunse. De asemenea, alții nu vor avea atât de multă încredere în tine odată ce vor afla că ai mințit.

Vechea zicală „onestitatea este cea mai bună politică” este valabilă și astăzi – spune adevărul permite în viața ta oameni care spun și ei adevărul. Nu numai că vei atrage oameni de încredere în viața ta, dar te vei simți mai bine știind că trăiești în mod autentic, fără a fi nevoie să ascunzi minciunile cu mai multe minciuni.

Minciuna devine epuizantă după un timp oricum, așa că ai putea chiar susține că este mai bine pentru sănătatea ta să spui adevărul din start.

2. Trăiți cu scop
Orice ai face în viață, fă-l pe deplin și stabilește intenții clare pentru ceea ce îți dorești. Nu vă fie frică să vă urmăriți obiectivele și încercați să-i ajutați și pe alții pe parcursul călătoriei voastre spre împlinire. Depuneți cel mai bun efort și adevăratul dvs. sine în lume, iar universul vă va trimite experiențe și oameni care să se potrivească cu energia voastră.

3. Ajută oamenii
Aatunci când îi ajuți pe ceilalți, te ajuti și pe tine însuți. Dacă v-ați simțit un pic gol sau pierdut în ultima vreme, pur și simplu oferiți-l cuiva. Toată lumea are nevoie de un scop în viață și ajutarea oamenilor ar trebui să fie întotdeauna o parte a acestui scop.

4. Meditează
Când orice altceva eșuează liniștește-ți mintea. Acordați atenție gândurilor dvs. și asigurați-vă că acestea rămân pozitive, astfel încât să puteți continua să atrageți pozitivitate. Este important să vă conectați des cu cel mai înalt sine și să vă curățați capul, astfel încât să vă puteți arăta cel mai bun sine în lume și să emanați energie bună.

5. Exersează compasiunea și bunătatea
Dacă vrei compasiune și bunătate de la alții, trebuie să o dai și tu. Viața funcționează în cicluri de dăruire și primire și, cu cât dai mai mult, cu atât vei primi mai mult.
Toată lumea luptă zilnic probleme, așa că nu uitați să le arătați bunătate și empatizați cu luptele lor. Încercați să ajutați cât mai mulți oameni, răspândind bunătatea – lumea nu poate avea niciodată suficientă bunătate.