5 moduri de a te curăța de negativitatea altora

Dacă ești o persoană foarte empatică, ești dispus să îi asculți pe ceilalți, să îi înțelegi și să-i sprijini. Dar de multe ori nu vă puteți proteja de emoțiile și energia negativă a altor persoane. Prin urmare, compasiunea, oricât de bine ar suna, ar putea arăta cealaltă față.

Dacă vă identificați ca o persoană foarte empatică, este bine să luați măsuri, astfel încât să nu vă supărați din cauza lucrurilor care nu au nimic de-a face cu dvs. Păstrați energia pentru dvs. și pentru oamenii pe care îi iubiți și nu lăsați aceste informații, energie și emoții să intre în sistemul dvs. și să vă sugă forța. Încercați să faceți acest lucru, prin acești 8 pași:

  1. Uită-te mai adânc în interior

Întrebați-vă ce este în interiorul vostru care vă face să vă simțiți rău, doar pentru că altcineva se simte rău. Uită-te mai adânc în tine și începe să-ți vindeci vechile răni. Acceptați toate sentimentele suprimate, îmbrățișați-le cu tandrețe, lăsați-le să fie așa cum sunt, exprimați-le și apoi eliberați-le. O parte importantă a acestui proces este iertarea sinelui și a altora, adică iertarea tuturor celor care au provocat acele emoții negative.

2. Ia-ți timp să fii singur

Când sunteți singur cu voi înșivă, sunteți în măsură să reexaminați, să plângeți sau să scăpați de emoțiile negative în orice alt mod.

3. Imaginează-ți un scut în jurul tău

Când sunteți în preajma unei persoane toxice sau vă aflați într-un mediu plin de energie proastă, vizualizați un scut alb și transparent în jurul vostru, care nu transmite energie negativă și nu lasă emoțiile negative ale altor persoane să ajungă la voi

4. Folosiți puterea apei

După un contact cu o persoană extrem de negativă, îți va fi bine să speli toată energia negativă din tine. Dacă nu poți face duș, atunci măcar spală-ți fața și mâinile. Vizualizați modul în care energia negativă acumulată iese din voi.

5. Exprimă-ți emoțiile

Orice ai simțit negativ, exprimă-l. Nimeni nu a câștigat vreodată ceva bun suprimându-și emoțiile, dimpotrivă, aceasta este o autostradă către diferite boli. Permiteți-vă să exprimați îngrijorare, teamă, furie, dezacord sau orice altceva pe care îl simțiți.