5 moduri de a te proteja de magia neagră

Ați avut o serie incredibilă de ghinioane care pare să depășească coincidența? Aveți oameni care v-ar putea dori răul? Veniți dintr-o cultură sau un fundal plin de arte spirituale și oculte?

Dacă da, fără să știți, ați putea fi ținta magiei negre într-o zi. Majoritatea oamenilor cred că nu li se va întâmpla niciodată – până nu se va întâmpla.

Mai bine sigur decât să îți pară rău. Încercați una dintre aceste metode pentru a vă proteja înainte de a se întâmpla.

ÎNTĂRIȚI-VĂ SCUTUL SPIRITUAL
Credeți sau nu, aveți apărare naturală pentru a evita orice magie rău intenționată. Cu toate acestea, este important să mențineți această apărare în ordine. Pentru a vă menține scutul spiritual puternic. Puteți face acest lucru văzând un vindecător psihic sau învățând să faceți acest lucru singur în meditații de transă. Oricum, considerați-o parte a rutinei dvs. regulate de „întreținere”.

SARE
Sarea este un mineral al pământului care a fost mult timp lăudat pentru proprietățile sale de curățare și purificare. La fel cum poate încetini bacteriile sarea poate de asemenea să fie o barieră eficientă împotriva magiei negre. Vestea bună este că sarea nu trebuie să fie sub formă de cerc pentru a vă proteja – o puteți stropi pe întregul perimetru al casei dvs. și va avea același efect. De fiecare dată când sunteți acasă, veți ști că sunteți în siguranță.

OBȚINE O AMULETĂ
Amuletele sunt obiecte de protecție pe care le poți purta cu tine. În timp ce le ai în posesia ta, ele pot respinge magia neagră și ființele răutăcioase. Unele posibile amulete de luat în considerare includ medalii religioase, simboluri religioase, cristale sau pungi de plante medicinale. Există prea multe tipuri diferite de amulete aici pentru a le menționa, dar important este să crezi în puterea sa.

RÂDEȚI DESPRE
Magia neagră nu este o glumă, dar uneori trebuie să o tratezi ca una. Magia este energie, la fel și bucuria și râsul. Sunt energii opuse; când se ciocnesc, unul îl poate neutraliza pe celălalt. Desigur, acest lucru nu funcționează cu toată magia neagră, dar dacă simțiți efectele a ceva despre care bănuiți că poate fi magie neagră, merită să încercați.

VRAJILE OGLINZILOR

Când toate celelalte nu reușesc, o vraja din oglindă întoarce magia neagră spre turnator. Magia oglinzilor implică lăsarea unei lumânări negre aprinse în fața unei oglinzi toată noaptea în camera ta. Negrul absoarbe energia, în special energia negativă. Oglinda va redirecționa reziduurile înapoi de unde au venit.