5 moduri de a te proteja de vampirii energetici

Un vampir energetic, sau vampir psihic, se hrănește literalmente cu energiile celor din jur. Se atașează de o gazdă și încearcă să sugă persoana.

În societatea actuală, probabil ați întâlnit oameni de acest gen de multe ori, dar poate că nu ați știut cum să vă descurcați cel mai bine pentru a vă proteja de propriile lor energii. Data viitoare când întâlnești un vampir energetic în carne și oase, încearcă aceste tactici pentru a te asigura că menții o frecvență sănătoasă:

1.Spuneți câteva afirmații pozitive atunci când sunteți în prezența unui vampir energetic.

Uneori, când te plimbi într-o cameră plină de oameni, te simți instantaneu acoperit de negativitatea copleșitoare din cameră.  Așadar, nu uitați să citați în tăcere câteva dintre citatele pozitive preferate pentru a vă menține echilibrat. Vă puteți imagina ca fiind protejată într-o bulă protectoare de energie pozitivă pentru a nu fi doborâtă de disconfortul altora.

2. Distanțează-te de persoană.

Nu vă simțiți vinovați pentru că doriți să părăsiți o relație nesănătoasă; uneori, nu sunt disponibile alte opțiuni și nu le poți purta poverile pe umeri pentru totdeauna. Permiterea continuării comportamentului le permite doar să continue să funcționeze ca victimă, dar tăierea legăturilor cu ei îi va forța să găsească forța atât pentru a se ridica pe ei înșiși, cât și pentru alții.

3. Asigurați-vă că meditați zilnic, chiar dacă timp de 10-15 minute.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja de manipularea emoțională este să mergeți adânc în interior și să canalizați mai multă sursă de energie în corpul și mintea voastră. În acest fel, aveți o toleranță mai mare pentru a face față varietății de energii pe care o veți întâlni și nu veți fi derutat de tactica inteligentă și deturnantă a vampirilor energetici.

4. Zâmbește-le.

Cum vă va aduce beneficii? Ei bine, un zâmbet poartă cu el o vibrație ridicată și, atunci când îl împărtășești cu alții, și ei simt efectele energiei tale pozitive.  Acest lucru nu înseamnă să-i lași pe alții să te calce în picioare și să epuizeze rezervele tale de energie.