5 moduri de a vă dezvolta abilitățile psihice și a deveni mai puternici mental

Majoritatea dintre noi avem abilități psihice într-un anumit grad. Problema este că mulți oameni își ignoră pur și simplu intuiția, lăsând potențialul lor psihic să se piardă.

Iată 5 modalități de a vă debloca potențialul psihic.

1. Ai încredere în intuiția ta

Intuiția ta îți spune lucruri importante cu care propria ta minte nu va fi de acord. Din punct de vedere spiritual, intuiția ar putea fi descrisă ca un al șaselea simț, înțelepciune înnăscută, simț interior, voce interioară sau ghid spiritual. Pentru a vă accesa intuiția, opriți-vă criticul interior. Nu mai raționalizați totul și doar ascultați – fără judecată.

2. Nu te mai teme de necunoscut

Abilitatea psihică nu este ghidată de o forță nevăzută; este ghidat de intuiție, încredere în sine și capacitatea de a simți emoțiile altcuiva sau, mai bine zis, de a intra în capul cuiva. Când ești ghidat de frică, nu poți intra cu adevărat în contact cu latura ta spirituală. Așadar, în loc să vă temeți de necunoscut, îmbrățișați-vă abilitatea psihică și tratați-o ca pe un cadou

3. Încercați psihometria

Psihometria este capacitatea de a „citi” energia sau istoria unui obiect prin simpla atingere a acestuia. Este o modalitate excelentă de a vă dezvolta abilitățile psihice. Iată cum puteți practica psihometria.

  • Alegeți o zonă liniștită în casa dvs., fără elemente care distrag. Stai într-o poziție relaxată și închide ochii.
  • Lăsați-vă mâinile pe poală cu palmele în sus. Cu ochii închiși, roagă pe cineva să plaseze în tăcere un obiect în mâinile tale. Obiectul ar trebui să vă fie necunoscut și ceva ce persoana a avut în posesia sa de mult timp.
  • Permiteți imaginilor și sentimentelor să vă vină în minte și apoi spuneți orice vedeți, auziți, sau simțiți în timp ce țineți obiectul.
  • Nu judeca. Impresiile pot părea ciudate și chiar lipsite de sens pentru dvs., dar ar putea fi importante pentru proprietarul obiectului.

4. Faceți predicții

Iată un alt mod ușor de a vă dezvolta abilitățile psihice. Închideți ochii și inspirați profund. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil și că picioarele sunt bine plantate pe podea. După câteva respirații profunde, gândește-te la ziua următoare. În mintea ta, imaginează-te acolo. Acum, scrieți trei predicții pe hârtie pentru ziua respectivă. Verificați din nou a doua zi pentru a afla exactitatea.

5. Citiți gândurile altor persoane

Vă puteți consolida abilitățile de telepatie încercând să citiți gândurile altora. De asemenea, îți poți comunica gândurile altora – în tăcere. Începeți prin a ghici pur și simplu ce gândesc prietenii sau familia dvs. ori de câte ori este posibil. În plus, cereți unui prieten să deseneze imagini sau să selecteze cărți de joc aleatorii. Apoi, încearcă să-ți dai seama ce a desenat prietenul tău sau ce carte au ales.  Telepatia necesită concentrare și poate dura ani de zile pentru a se dezvolta.