5 moduri de a vă umple casa cu energie pozitivă

Casa ta ar trebui să fie sanctuarul tău, un loc unde să te retragi din lume și să te simți în largul tău. Casa ta este cu adevărat „locul tău de naștere”, este locul în care ar trebui să te simți împământat și centrat pentru a putea crea, inspira și crește.

Cu toate acestea, de multe ori, casa poate să nu se simtă așa. Este posibil să aveți un flux constant de vizitatori, vecini zgomotoși, colegi de cameră neplăcuți sau o stare de viață perturbatoare care vă împiedică să vă simțiți în largul dvs.

1. Eliminați dezordinea
Crearea spațiului în casa dvs. aduce un flux de energie pozitivă, inspiratoare și creativă.
Dezordinea favorizează totuși energia stagnantă și poate atrage și entități negative. Dezordinea te poate face, de asemenea, să te simți mai puțin motivat și chiar deprimat.
Începeți prin a vă curăța casa de toate lucrurile de care nu mai aveți nevoie sau de care nu mai folosiți. Aceasta include chiar și dulapurile, dulapurile sau subsolurile care sunt înghesuite cu lucruri care sunt adesea uitate.

2. Iluminat și aer
Lumina slabă și aerul înfundat pot atrage, de asemenea, entități negative și, de asemenea, vă pot afecta starea de spirit. De fapt, iluminarea slabă poate încetini vibrația energiei, făcându-vă să vă simțiți nemotivat sau lent.
În timpul zilei, deschideți ferestrele și perdelele și deschideți zonele mai întunecate ale casei cu lămpi care emit lumină naturală.
Lămpile cu sare din Himalaya sunt, de asemenea, fantastice pentru eliminarea energiei negative, a stresului și a poluanților atmosferici.
Dacă calitatea aerului este o problemă în care locuiți, luați în considerare și investițiile într-un purificator de aer sau în plante de casă.

3. Boluri sau clopote
Sunetul este un vindecător puternic și poate ajuta la armonizarea vibrațiilor spațiului tău.
Bolurile și clopotele cântătoare vin în diferite frecvențe care pot ajuta la stimularea diferitelor tipuri de energie sau chakre.
Se crede, de asemenea, că echilibrează părțile drepte și stângi ale creierului și ajută la reducerea stresului, practicile de mediere și relaxare.
Acestea sunt perfecte de utilizat pentru a vă curăța spațiul sau mobilierul de mâna a doua, pentru a reduce anxietatea față de situația dvs. de viață și pentru a promova liniștea și claritatea.

4. Cristale
Cristalele sunt o modalitate excelentă de a aduce pozitivitate în casă, deoarece pot absorbi, curăța și recalibra energia negativă.

5. Uleiuri esențiale și tămâie
Difuzarea uleiurilor esențiale sau arderea tămâiei este o altă modalitate excelentă de a vă curăța casa și de a promova energia pozitivă.
Tămâia, iasomia sau lemnul de santal sunt opțiuni excelente pentru tămâie, deoarece promovează protecția și curățarea energiilor inferioare.
Pentru uleiurile esențiale, parfumurile de citrice precum lămâia și portocala promovează motivația și fericirea, parfumurile florale precum Lavanda și Trandafirul contribuie la reducerea anxietății și promovează relațiile armonioase, iar parfumurile din plante sau lemnoase precum Rosemary, Clary Sage, Jasmine și Patchouli ajută la evitarea energiilor negative.