5 pași către o viață uimitoare

Iată cinci pași către o viață uimitoare. La fiecare pas, viața ta se va îmbunătăți considerabil. Împreună, veți experimenta perfecțiunea. Acesta nu este ceva inventat, ci înțelepciunea cumulativă a mii de ani a tradiției, confirmată acum de știința modernă.

Pasul 1: auto-observare
Primul pas este să privim înăuntru.  Luați-vă timp pentru a vă examina conștiința. Tăcerea este esențială pentru acest lucru. Nu vă concentrați asupra lucrurilor externe sau a listei dvs. nesfârșite de sarcini, ci doar asupra dvs. Cunoaște-te profund.

Pasul 2: Auto-responsabilitate
Odată ce te uiți înăuntru tău, acum poți începe să preiei controlul asupra a ceea ce se întâmplă. Gata cu victimizarea. Ai lăsat deoparte orice idee că fericirea ta depinde de orice sau de oricine altcineva. Tu și tu singuri sunteți împușcați în ceea ce privește modul în care vă simțiți și calitatea vieții voastre.

Pasul 3: Prezentul
A fi în aici și acum este soluția la aproape orice formă de suferință pe care ți-o impui. Pe măsură ce mintea ta se îndreaptă spre trecut, experimentezi melancolie și plângere. Când mintea ta sare în viitor, în falsele speranțe ale fericirii viitoare, experimentezi anxietate, frică și frustrare. Adevărata bucurie începe în acum.

Pasul 4: Datoria ta
Este vorba despre a fi ghidați de valori, nu de obiective externe. Este vorba de a-ți trăi scopul.

Pasul 5: Iubire si devotament
Iubirea este cea mai înaltă expresie a sufletului. Știi asta pentru că ai experimentat cum dragostea face să te simți grozav.

 Concluzie Deci, iată-l: 5 pași către o viață uimitoare. Primele patru îți vor face viața să curgă cu grație și entuziasm. Ultimul te va duce dincolo de constrângerile vieții materiale, la un ocean de fericire.