5 secrete ale femeilor încrezătoare

Cred ca nu exista femeie care sa nu-si doreasca aceasta calitate. Dar sa ne uitam putin la cateva „secrete” ale unei astfel de femei:

O femeie increzatoare stie ca este iubita.
Acestei femei nu-i este teama atunci cand in viata se loveste si de persoane care nu o accepta si nu o plac. De ce? Fiindca stie ca Dumnezeu o iubeste neconditionat, asa cum este ea.

O femeie increzatoare refuza sa traiasca in frica.
„Nu ma voi teme!”; aceasta este cea mai potrivita atitudine pe care ar trebui sa o ai in fata fricii. Asta nu inseamna ca niciodata nu vei simti frica, insa nu te lasa influentata de ea atunci cand trebuie sa iei decizii.

O femeie increzatoare gandeste pozitiv.
A fi optimista sau pesimista este o alegere – este un mod de a gandi, de a vorbi si de a actiona. De ce sa nu te gandesti ca ti se va intampla ceva bun, in loc de ceva rau? De ce sa privesti la nori, si nu la soare? De ce sa privesti la jumatatea goala a paharului, si sa nu privesti la cea plina?

O femeie increzatoare stie cum sa trateze esecurile.
A esua nu inseamna a falimenta! Nu se poate spune despre o persoana ca a falimentat doar fiindca a incercat sa faca un anumit lucru si nu a reusit. Ea falimenteaza doar atunci cand se opreste din a mai incerca.

O femeie increzatoare evita comparatiile.
Increderea este imposibila atata vreme cat te compari cu alte persoane. De obicei, nu conteaza cat de bine aratam, cat de talentate suntem, cat de inteligente, fiindca intotdeauna va exista cineva mai bun ca noi.