5 semne de avertizare de la îngeri

Dacă sunteți suficient de înțelept pentru a lua o decizie de a lucra cu îngerii păzitori, aceștia vă vor oferi semne subtile pentru a arăta calea corectă. Aceste sugestii sunt mici, dar neobișnuite, așa că le veți putea observa dacă vă concentrați. Îngerii tăi păzitori vor să știi că sunt aici pentru a te sprijini și ghida. Dar dacă ești în pericol?

Nu vă faceți griji, îngerul dvs. vă va anunța. Aceste semne de avertizare vi se dau, astfel încât să puteți acorda o atenție deosebită alegerilor pe care le faceți sau lucrurilor care se întâmplă în jurul vostru.

Iată 5 semne că îngerii tăi încearcă să comunice. Ai grijă de ei!

1. Auzi o voce puternică, în plină expansiune.
O voce puternică și puternică ca semn de avertizare este destul de greu de ratat. Stai concentrat și fii atent la vocile puternice. Îngerii tăi vor să-ți dea avertismente pe care nu trebuie să le ignori.

2. Primirea mesajelor în vise sau viziuni.
Când dormim, tulburările și distracțiile exterioare sunt absente. Deci, îngerii se pot conecta cu noi prin vise. Ei ne transmit anumite mesaje care se manifestă direct în conștiința noastră. S-ar putea să visezi la un incident rău înainte să se întâmple efectiv, ca și cum ai avea o viziune. Este modul lor de a vă spune să fiți mai atenți și să faceți alegeri mai bune pentru a preveni accidentul.

3. Acea senzație incomodă a stomacului
Dacă aveți o senzație de neliniște, greață sau simțiți că vă strângeți sau chiar fluturi, înseamnă că ceva nu este în regulă. Nu ignorați doar aceste senzații, concentrați-vă. De exemplu, dacă aveți un sentiment de neliniște în groapa stomacului atunci când vă aflați în preajma unei anumite persoane, ar putea însemna că persoana respectivă este periculoasă. Roagă-ți îngerii să-ți dea putere să înțelegi situația și să acționezi în consecință.

4. Defecțiuni sau întârzieri inexplicabile ale mașinii.
Dacă mașinile sau gadgeturile încetează brusc să funcționeze, este un semn obișnuit că îngerul tău a simțit pericolul. În mod magic, de îndată ce pericolul a trecut, mașinile încep să funcționeze din nou. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu întârzieri bruște în călătoriile dvs.

5. Boala bruscă sau avertismentele oamenilor.
Atunci când alte persoane îți interzic să urmezi o anumită rută sau să eviți o anumită persoană, ar putea fi îngerii tăi care îți dau semne de avertizare prin cuvintele lor. Îngerii tăi păzitori îți dau astfel de semne de avertizare, astfel încât să poți gândi mai profund și să-ți evaluezi deciziile, să te concentrezi asupra împrejurimilor tale și să fii atent.