6 gânduri toxice care îți distrug viața

Iată cele șase gânduri toxice care îți distrug viața:

1. E vina altcuiva.
Acesta este cel mai rău gând toxic pe care îl poți avea – nevoia de a da vina pe alții este puternică, deoarece tu nu vrei să fii învinuit pentru greșelile tale. Dar ghici ce, ai vina. Dar iartă-te, chiar dacă ai gresit cu ceva ai șansa să îndrepti si să faci mai bine data viitoare!

2. Viața nu este corectă.
Doamne, urăsc să aud acest gând toxic! Desigur, viața nu este corectă. În ce moment viața a părut aproape corectă? Această viața nu este corectă și șansele tale nu sunt întotdeauna bune. Trebuie să accepți acest lucru.

Și hei, uită-te la partea luminoasă, dacă ești pe telefon sau computer citind asta chiar acum, te descurci mai bine decât majoritatea oamenilor din lume.

3. Nu sunt privilegiat.
Taci. Da, sunteti. Snteti privilegiati ca puteti vorbi, vedea, auzi, merge…cele mai mari binecuvântari!

4. Trăiește viața de parcă nu ar fi mâine.
În nici un caz. Trăiește absolut viața ca și cum ar fi mâine. Fii precaut. Asumați riscuri limitate. Planifică-ți viitorul. Oamenii care trăiesc viața ca și cum nu ar fi mâine tind să nu aibă pensia rezervată pentru ei înșiși.

5. Dacă aș avea banii …
Nu vreau să aud „doar dacă”. În schimb, să vă auzim întrebați cum veți obține banii. Incercati orice dar nu va dati bătuți!

6. Este imposibil.
Da, cu această atitudine este. Obișnuiam să credem că este imposibil să zbori sau să călătorești către alte planete sau să ai un telefon cu care să te plimbi în buzunar.

Dar visătorii au făcut totul posibil. Fii visător. Fii un muncitor asiduu. Faceți imposibilul să devină posibil!