6 lucruri importante pe care nu le vor poți cumpăra cu bani

De multe ori banii sunt cei care ne indeparteaza de la lucrurile care conteaza cu adevarat, din mijloc acestia devin scop. Iata zece lucruri importante pe care bani nu le vor putea cumpara niciodata:

6. Dragoste
Dragostea nu o poti cumpara indiferent de cat de multi bani ai avea. Cu siguranta poti sa cumperi respectul si recunoasterea celor din jurul tau, dar dragostea nu poate sa provina decat dintr-o profunda intelegere, grija, dintr-o sincera impartasire a sentimentelor si o profunda conexiune.

5. Incredere
Increderea se acumuleaza odata cu experienta.Daca ai impresia ca poti cumpara increderea, mai gandese-te. Mai mult, trebuie precizat ca increderea vine din interior, incredere bazata pe posesiunile tale, este doar o pseudo-incredere, un substitut diluat al increderii autentice.

4. Soarta
Considera urmatoarea situatie: esti miliardar si urmeaza sa inchei un contract cu o companie. In drum spre locul de intalnire, faci un accident iar tu esti ranit si mori. Cum te pot ajuta banii intr-o asemenea situatie? Uneori nu poti sa fugi de soarta, indiferent de cat de sarac sau de bogat esti.

3. O buna relatie cu copii tai
Poti sa le cumperi copiilor tai toatelucrurile din lume dar nu poti sa-i faci sa te iubeasca daca nu exista o conexiune speciala intre voi. O relatie copil-parinte de calitate este posibila doar atunci cand parintele isi petrece timpul alaturi de copii lui…

2. Prieteni
Banii pot cumpara doar un tovaras, un insotitor, acestia nu pot cumpara prietenia acestuia. Asa numitii „prieteni” pe care-i ai se afla langa tine doar pentru bani. Exista persoane care ar fi de acord cu tine si te-ar flata doar pentru a nu te dezamagi. Astfel de oameni sunt egoisti si sunt doar atrasi de banii tai.

1. Timpul pierdut
Cel mai important lucru pe care banii nu-l pot cumpara este timpul. Probabil iti place sa stai degeaba dar de indata ce o sa realizezi ca timpul nu-l mai poti aduce inapoi cu siguranta ceva in interiorul tau se va schimba. Indiferent de cat de multi bani ai, timpul care trece nu se mai intoarce. Utilizeaza fiecare minut al vietii tale pentru ca la sfarsitul vietii sa nu regreti.