6 lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le tolereze într-o relație

Există o anumită forță în natura feminină care pare să intimideze bărbații mai slabi și să îi inspire pe cei care se află într-o plimbare din viața lor. Și femeile care știu să-și folosească feminitatea în mod corect cunosc această forță – sunt femeile puternice care nu vor tolera prostii și trivialități.

A fi într-o relație cu o femeie puternică are atât de multe avantaje, dar, în același timp, nu este faptul că fiecare bărbat poate fi într-o astfel de relație. Aceste femei știu ce vor și nu se vor mulțumi cu mai puțin – mai ales atunci când aceste 7 lucruri sunt prezente.

1. Minciuni
Chiar și atunci când sunt minciuni banale, o femeie puternică le va adulmeca cu ușurință. Onestitatea se află în centrul vieții unei femei puternice și vor hrăni acest lucru indiferent cu cine sunt. Dacă încerci să-i hrănești minciunile, așteaptă-te că ea îți va servi adevărul pe un platou rece și te va lăsa singur în lumea ta răsucită. Nu va avea nimic împotriva dorinței tale de a ieși la băut cu prietenii tăi și nu te va judeca dacă ai greșit. Totuși, te va întrerupe dacă vei decide să o minți despre asta.

2. Lipsa de respect
Nu numai față de ea, ci și față de alte persoane – indiferent de cine sunt sau ce fac. Femeile puternice apreciază foarte mult respectul și vor fi atenți dacă aveți această calitate. Dacă nu știi cum să respecți opiniile altora, viețile altora și alegerile lor, nu ești potrivit pentru atenția ei. Ea te va șterge pur și simplu de pe tablă și va merge mai departe.

3. Să  nu se tină cont de părerea ei
Va fi mereu acolo pentru a vă asculta sfaturile, dar asta nu înseamnă că nu cunoaște corzile. Dacă ești acolo pentru a o patrona ca și cum nu ar avea mintea ei și nu ascultă ce are de spus cu privire la acest subiect, consideră-te istorie. Dacă există un lucru pe care femeile puternice îl prețuiesc în sine, sunt capacitățile lor intelectuale. Și ar trebui să fii gata să o vezi pentru cât știe și ea, altfel nu o vei putea vedea deloc.

4. Lipsa egalității
Dacă doriți să aveți o viață cu ea, mai bine vă pregătiți să jucați un rol egal în relație și să respectați valoarea ei ca fiind egală cu a voastră. Dacă nu puteți face acest lucru, nu intrați într-un lucru cu acest gen de femeie – nu o va tolera nici măcar o secundă.

5. Nerespectarea granițelor
Dacă ea spune NU, înseamnă NU. Nu încercați să o faceți atunci când limitele ei sunt în discuție, deoarece veți declanșa doar un sfârșit rapid al relației. Nu îi poți împiedica independența și nu te poți aștepta ca ea să se conformeze dacă o vei face. Femeile au fost mult timp reprimate în relație, iar femeile puternice duc puterea înapoi acolo unde ar trebui să fie. Respectați-o și veți avea pe cineva gata să vă susțină și să vă respecte în schimb – treceți-i granițele și veți fi afară.

6. Nu-și susține ambițiile
Femeile puternice sunt conduse de obiective și ambiții pe care lucrează din greu pentru a le atinge. Și dacă încercați să-i împiedicați conducerea, ea vă va vedea ca un „băiat” nesigur care tocmai este toxic. Vrea pe cineva care să o însoțească în creșterea ei și să crească alături de ea.