6 moduri de a recunoaște mesajele de la îngerul tău păzitor

Îngerul tău păzitor poate ajunge din tărâmul spiritual și în tărâmul fizic pentru a te contacta în timp ce te conectezi cu el în timpul rugăciunii sau meditației.

Iată câteva dintre diferitele moduri în care îngerul tău păzitor îți poate trimite un mesaj prin atingere pe care îl poți simți în corpul tău fizic.

O ÎMBRĂȚIȘARE
Când îngerul tău păzitor simte că ai nevoie în mod special de încurajare, îngerul tău te poate îmbrățișa într-un mod care se simte ca și când o altă persoană te îmbrățișează, dar nimeni nu este vizibil.
S-ar putea să experimentați îmbrățișarea îngerului dvs. în oricare dintre diferitele moduri în care ați putea experimenta o îmbrățișare umană, cu senzații precum cineva care vă ține mâna, vă freacă părul, vă mângâie pe umeri sau pe spate sau vă îmbrățișează într-o îmbrățișare.
Acest lucru se poate întâmpla mai ales dacă vă rugați sau meditați despre ceva care vă provoacă dureri mari, cum ar fi un traumatism de un fel prin care ați trecut.

O TEMPERATURĂ MAI RIDICATĂ
Deoarece îngerii sunt plini de căldură de la lumina care iradiază de la ei, este posibil să simțiți creșterea temperaturii în locul în care vă rugați sau meditați atunci când îngerul păzitor se apropie de voi. Simțirea unei senzații bruște de căldură poate indica faptul că îngerul tău te atinge în acel moment.
Acest tip de atingere trimite un mesaj că îngerul tău păzitor veghează constant asupra ta și are grijă de tine.

UN CURENT CARE ÎȚI TRECE PRIN CORP
Îngerii lucrează în raze de lumină care conțin energie electromagnetică și, atunci când îngerul tău păzitor comunică cu tine despre ceva important, este posibil să simți că energia te atinge într-un mod fizic.
S-ar putea să vă simțiți ca și cum un curent de energie electrică curge prin corpul vostru. Senzația este destul de puternică, dar nu vă face rău, așa cum ar face electricitatea fizică de înaltă tensiune.
Când îngerul păzitor te atinge în acest fel, el sau ea comunică un mesaj menit să te încurajeze sau să te îndemne să faci ceva ce Dumnezeu te conduce să faci.

VÂNTUL ANGELIC
Spiritul se manifestă adesea în lumea fizică ca vânt, așa că îngerul tău păzitor te poate atinge sub forma unei adiere ușoare care te perie pe față sau îți zbârlește părul sau ca un vânt care se grăbește în jurul tău.

Dacă te rogi sau meditezi în interior și nu ai lăsat ferestre sau uși deschise pentru ca să sufle o adiere naturală sau vânt, vei ști că orice adiere bruscă sau vânt pe care îl simți provine probabil din îngerul tău păzitor. Un alt semn indicativ este dacă mișcarea aerului te afectează, dar niciunul dintre obiectele din jurul tău nu este afectat (cum ar fi atunci când o grămadă de hârtii pe o masă din apropierea ta nu este deranjată).

Acest tip de atingere indică adesea că îngerul tău păzitor are câteva îndrumări sau știri pentru a-ți comunica.

SENSATIE LICHIDĂ
Când îngerul tău păzitor te atinge, s-ar putea să simți o senzație de lichid cald turnat peste tine. Lichidul se simte bogat și omniprezent, cum ar fi mierea sau uleiul. Îngerul tău poate atinge doar o anumită parte a corpului tău (cum ar fi capul tău) în acest fel, sau poți simți că senzația de lichid te cuprinde complet.

Acest tip de atingere este un mesaj menit să transmită dragoste profundă, necondiționată pentru tine.

SIMȚI CĂ CINEVA S-A AȘEZAT Lângă VOI

Este posibil să simțiți simțul fizic al îngerului păzitor așezat lângă dvs. pe o canapea, o bancă, un scaun, podeaua sau un pat, oriunde vă aflați când vă rugați sau meditați.

S-ar putea să vedeți chiar impresia că cineva stă acolo (cum ar fi semnele cutelor pe o canapea sau pe cearșafurile de pat), totuși nu vedeți însuși forma fizică a îngerului dvs.

Așezându-te lângă tine, îngerul tău păzitor îți trimite mesajul că ascultă cu atenție gândurile și sentimentele pe care le exprimi.