6 moduri de a trimite energie vindecătoare unei alte persoane de la distanță

Gândurile noastre sunt puternice. Atât de puternice încât de multe ori este suficient doar să te gândești la cineva care să îi trimită un mic flux de energie.

A putea trimite energie nu este un privilegiu sau un talent. De fapt, cu toții o putem face și atâta timp cât suntem deschiși și siguri căruia am dori să îi trimitem energie vindecătoare, nu ar trebui să existe nicio problemă. Iată cum să trimiteți energie de vindecare unei alte persoane, animale sau plante de la distanță.

1. Pregătește spațiul
Găsiți un loc liniștit unde să nu vă deranjați. Încercați să vă asigurați că aveți suficient spațiu și asigurați-vă că sunteți liniștit.

2. Calmează-ți mintea
Pentru a vă liniști mintea, respirați adânc … continuați să inspirați și să expirați o perioadă de timp și apoi stabiliți-vă intenția de a trimite energie vindecătoare. Puteți chiar să spuneți cu voce tare numele persoanei căreia îi trimiteți energie vindecătoare.

3. Ridicați-vă energia
Pentru a trimite o energie pozitivă de vindecare a aerului, începeți să vă frecați mâinile printr-o mișcare circulară până când simțiți energia dintre ele. Ar trebui să puteți simți pulsul energiei de pe mâini atunci când le trageți încet.

4. Faceți o minge de energie
Odată ce simțiți energia curgând prin mâinile voastre, imaginați-vă cum o formați într-o sferă. Concentrați-vă atenția asupra acestei mingi energetice, vizualizați modul în care crește, este mai puternică și mai puternică cu fiecare respirație pe care o respirați.

5. Trimiteți energia
Când simțiți că mingea voastră energetică este suficient de puternică, imaginați-vă cum o trimiteți persoanei, plantei sau animalelor pe care le-ați ales. Vă puteți imagina chiar cum persoana primește energia și simte efectul ei plăcut de vindecare.

6. Reîncărcați-vă bateriile
După ce trimiteți energie de vindecare, este important să vă reîncărcați bateriile prin împământare a energiei. Aceasta ar putea include o plimbare în natură, meditație sau vorbirea unei băi relaxante.

Trimiterea energiei vindecătoare unei alte persoane este un instrument foarte puternic și o modalitate excelentă de a-i ajuta pe ceilalți atunci când nu poți fi fizic cu ei.

Orice ai trimite îți revine – de trei ori. Aceasta înseamnă că, indiferent de ce tip de energie trimiteți în lume, ea vă va reveni de trei ori mai puternică. Vindecarea la distanță este un instrument valoros și puternic pe care oricine îl poate învăța să îl folosească. Deci, dacă cineva pe care îl cunoașteți are nevoie de o doză de energie vindecătoare, încercați să îi trimiteți ceva.