6 semne că ești o persoană puternică și carismatică

1. Ești deschis cu privire la sentimentele tale
Nu îți ia mult timp să te deschizi cu oameni noi. Nu îți îmbraci niciodată bomboanele sentimentelor și uneori ești incredibil de tocit. Nu-ți pasă dacă oamenii știu despre modul în care te simți sau ce părere au despre tine. Îți porți sentimentele pe mânecă și o faci cu încredere.

2. Îți pasă cu adevărat de toate
Înțelegeți – există lucruri care nu vă vor pasiona niciodată. Fie te bagi în el, fie nu-ți pasă deloc. Nici un punct de mijloc când vine vorba de tine. Când găsiți ceva de care vă simțiți pasionat, veți lupta pentru asta indiferent de ce. Spunând asta…

3. Lupți fără milă
Când ajungi la asta cu cineva, este o luptă până la moarte. Cu toate acestea, intensitatea ta nu se manifestă întotdeauna ca o agresiune pură de necontrolat. Calculați riscurile și evaluați situația înainte de a începe un război.

4. Cuvintele tale sunt concise și convingătoare
Nu spui niciodată nimic în care nu crezi ferm. Ești, de asemenea, un orator excelent, dar ceea ce este și mai important, cuvintele tale au greutate. Tu, practic, nu deschizi gura dacă nu poți vorbi cu convingere.

5. Ești cinstit și sincer până la os
Ești o persoană foarte directă și urăști să-ți petreci timpul prețios pe prostii. Când spui ceva, îl crezi – fie că este pozitiv sau negativ. Ești foarte sincer, la fel de simplu.

6. Vă bucurați de conversații profunde și semnificative.
Discuțiile mici despre vreme sau meciul de fotbal de aseară pur și simplu nu o vor face pentru tine. Îți place să te scufunzi adânc, așa că nimic actual și lipsit de sens nu îți poate satisface setea de discuții inteligente. Unele dintre subiectele despre care vă place absolut să vorbiți sunt filozofia, psihologia, spiritualitatea, arta etc.