6 semne că ești un îndrumător spiritual pentru cei din jurul tău

Prezența unui maestru spiritual se simte și se observă cu ușurință. Ei sunt lucrători de lumină care ne învață legile și principiile universale cu care suntem obligați să luptăm cu toții. Când vine vorba de stăpânirea spirituală, vârsta nu joacă niciun rol; se întâmplă diferitelor persoane, în diferite etape ale vieții lor.

În viața mea, am avut onoarea să întâlnesc câțiva oameni care erau suficient de avansați spiritual pentru a-i considera înțelepți și toți au arătat aceste 6 semne:

1. Sunt liberi de judecată și prejudecăți.
Un guru spiritual nu-i pasă cât de iluminat ești, sau ce cuvinte folosești sau cum te îmbraci. Ei înțeleg că fiecare își trăiește viața așa cum ar trebui în acel moment și că avem cu toții o poveste de spus. Își amintesc că au fost chiar acolo unde ești acum și știu că se îmbunătățește. Judecarea se referă mai mult la persoana care judecă, decât la persoana care este judecată.

2. Sunt sensibili, dar nereactivi.
Majoritatea oamenilor care sunt considerați a fi empatici sau foarte sensibili, sunt, de asemenea, foarte reactivi. Devin consumați de emoțiile și sentimentele care se umflă în interiorul lor. Cu toate acestea, un guru spiritual știe să fie sensibil, rămânând însă nereactiv. Ele stabilesc granițe emoționale și se bazează pe auto-responsabilitate pentru a face diferența dintre sentiment și a fi un sentiment.

3. Predarea altora vine de la sine.
În timp ce unii oameni ar putea avea dificultăți în a ajunge la alții, un guru spiritual este un profesor natural. Știu exact ce să spună și cum să o spună; lecțiile lor curg prin tine ca un fulger de claritate. De cele mai multe ori, învățătura unui guru vine din a fi un exemplu viu.

4. Ei sunt personificarea iubirii.
Da, îmi este greu să iubesc pe toată lumea. Este ceva pe care nu l-am stăpânit încă. Cu toate acestea, guruii spirituali pe care i-am întâlnit au ajuns la Divinitate prin dragoste necondiționată – pentru ei înșiși și pentru alții. Nu sunt afectați de furie sau ură, deoarece înțeleg pe deplin singurul adevăr de bază: „noi suntem unul”.

5. Eliberează atașamentele.
Odată ce îți dai seama ce este cu adevărat important în această viață, începi să renunți la lucrurile care nu contează. La fel ca posesiunile materiale, banii și aspectul mai tânăr. Un guru spiritual înțelege că toate lucrurile trebuie să treacă și totul este temporar. Ei preferă să își concentreze energia pe înfrumusețarea Duhului și a Sufletului, mai degrabă decât pe casa sau garderoba lor.

6. Ei simt o conexiune profundă și respect pentru pământ și tot ceea ce trăiește pe el.
Un guru spiritual are o legătură profundă cu această planetă și cu toate ființele vii. Ei arată respect și apreciere și înțeleg că nu „dețin” pământul. Ei cred că sunt participanți egali – Gaia și om.